Linnéa Tereza Karlberg, Nataliia A. Skoghøy og Skoghøys sønn .

Skoghøy avviser prosessvarselet fra sin fraseparerte kone

Mener den fraseparerte kona og hennes advokat har valgt «helt feil strategi».

Publisert Sist oppdatert

Tidligere denne måneden kalte Nataliia Andreassen Skoghøy (41) og hennes advokat, Linnéa Tereza Karlberg, inn til pressekonferanse. Der la advokaten frem et prosessvarsel mot Jens Edvin A. Skoghøy med krav på erstatning og oppreising.

Nå forteller Linnéa Karlberg i Danielsen og Co at de har mottatt tilsvar på prosessvarselet fra høyesterettsdommeren.

- Den 6. mars mottok vi et tilsvar der Skoghøy avviser alle krav fra sin fraseparerte kone. Han fastholder dessuten anklagene mot henne, sier hun til Advokatbladet.

- Jeg lar meg ikke presse. Nataliia og hennes advokat har valgt en helt feil strategi dersom de har noe håp om å inngå et forlik ved å starte i den enden de gjør. Det er fremdeles helt uaktuelt for meg å betale noe, sier Skoghøy.

Vurderer neste steg

På spørsmål om hva som skulle til for at saken ikke skulle ende opp i retten, svarte advokat Karlberg på pressekonferansen den 1. mars at det måtte fremlegges et «så godt tilbud at min klient velger å takke ja».

Advokaten forteller at klienten fortsatt er i tenkeboksen.

- Vi vil ganske raskt bestemme oss for hva vi skal foreta oss. Vi har ikke tatt stilling til størrelsen på erstatningskravet, sier Karlberg.

Skoghøy forteller til Advokatbladet at han noterer seg opplysningene, og bemerker at han stadig er forberedt på rettssak.

Powered by Labrador CMS