Øverst f. v: Lisa Marie Opdahl, Snorre Nordmo, Marianne Raa Bjaaland, Maria B. Tanemsmo, Trygve Gravdahl og Lars Martin Sveen.
Øverst f. v: Lisa Marie Opdahl, Snorre Nordmo, Marianne Raa Bjaaland, Maria B. Tanemsmo, Trygve Gravdahl og Lars Martin Sveen.

Stor oversikt over nye partnere

Arntzen de Besche tar inn to kvinnelige partnere, mens SANDS tar inn tre nye kvinner i partnerskapet. Også i firmaer som BAHR, Wikborg Rein, Wiersholm og Thommessen er det kommet inn nye partnere fra nyttår.

Publisert Sist oppdatert

Marianne Raa Bjaaland og Maria B. Tanemsmo er utnevnt som partnere i Arntzen de Besche.

Bjaaland kommer fra stillingen som leder av boligbyggelaget Usbl, der hun har vært i elleve år.

- Vi er svært fornøyde med å få inn Marianne og hennes lange erfaring med strategiske og langsiktige grep i kompliserte prosjekter, utbyggingsavtaler og entrepriserett. Hun er en viktig del av vår satsing på dette området, sier Thomas Øslebø, partner og leder av eiendomsavdelingen, til firmaets nettsider.

- Gledelig

Tanemsmo har vært ansatt ved firmaets Trondheim-kontor siden 2016, og er også styremedlem i Advokatforeningen Trøndelag krets.

Prosedyreadvokat Caterina Håland Gaeta har arbeidet hele sin karriere i SANDS. Nå er hun blitt partner.
Prosedyreadvokat Caterina Håland Gaeta har arbeidet hele sin karriere i SANDS. Nå er hun blitt partner.

- At Maria tar dette skrittet er gledelig, men også i tråd med våre ambisjoner om å videreutvikle vår transaksjons- og restruktureringsvirsomhet, sier André Michaelsen, leder for Arntzen de Besches kontor i Trondheim til firmaets nettsider.

- Jeg har vært i Arntzen de Besche i over fem år, og har satt utrolig stor pris på både det sosiale- og det faglige miljøet her. Her har jeg et stort og faglig sterkt nettverk av kolleger som jeg har lært masse av, på tvers av kontorene i Oslo, Stavanger og Trondheim. Nå ser jeg frem til nye utfordringer og ny lærdom i partnerrollen, og gleder meg masse til tiden fremover, sier Tanemsmo til Adeb.no.

Corinne Silden Stephensen.
Corinne Silden Stephensen.

Ny MP i Øverbø Gjørtz

I SANDS har Corinne Silden Stephensen, Caterina Håland Gaeta og Pia Sporstøl blitt partnere.

I Schjødt har Øyvind Eidissen, Knut Sverre Skurdal Andresen, Arild Dyngeland, Even Matre Ellingsen og Egil Willumsen blitt partnere, opplyser partner og pressekontakt Per Ristvedt.

Pia Sporstøl har meldt overgang fra Wiersholm og er ny partner i SANDS.
Pia Sporstøl har meldt overgang fra Wiersholm og er ny partner i SANDS.

Fra 19. april, etter gjennomført karantene, blir også de tidligere statsrådene Iselin Nybø og Monica Mæland en del av firmaets partnerskap.

Ræders partnerskap har fått en ny advokat.

«Det er med stolthet og glede vi kan meddele at Trygve M. Gravdahl er tatt opp som partner i Ræder med virkning fra 1. januar», opplyser firmaet i en melding.

Gravdahl har over 20 års erfaring innen rettighetsjuss med varemerkerett, markedsføringsrett, personvern og opphavsrett som sitt spesialområde.

Han har bred juridiske kompetanse innen immaterialrett og markedsføringsrett og kombinerer juridisk innsikt med kommersiell forståelse, og er tilknyttet Ræders avdeling for IPR.

Trygve M. Gravdahl har lang erfaring fra Ræder. Nå er han blitt partner i firmaet.
Trygve M. Gravdahl har lang erfaring fra Ræder. Nå er han blitt partner i firmaet.

I Øverbø Gjørtz, som har hovedkontor i Molde, men også filialer i Ålesund, Kristiansund og Ørsta, er Marthe Strandmann Urvik tatt opp som ny partner. Hun arbeider innen områdene arbeidsrett, fast eiendom og prosedyre.

Firmaet opplyser samtidig at merverdiavgiftsrettsekspert Finn Lervik er deres nye managing partner.

Gjessing Reimers og Simonsen Vogt Wiig

Yngve Øyehaug Opsvik er blitt ny partner i IP- og teknologirettsfirmaet Gjessing Reimers. Han har vært i firmaet siden oppstartsåret 2019, og har i likhet med flere av sine kolleger bakgrunn fra Grette.

I Simonsen Vogt Wiig har Fredrik Haberer Anfinsen blitt tatt opp som ny partner ved firmaets Oslo-kontor.

- Fredrik er en erfaren advokat med bakgrunn fra blant andre Statkraft, hvor han jobbet med både M&A og skatt. Han har vært tilknyttet Simonsen Vogt Wiig siden 2020, og vi er stolte over å ønske ham velkommen i partnerskapet, sier Mona Søyland til firmaets nettsider.

Som Advokatbladet har omtalt, rykket advokatene Svein-Helge Hanken, Magnus Nordøy Snellingen og Petter Thomren Moltu opp og ble Wiersholm-partnere fra nyttår.

- Det er en glede å kunne ønske tre svært dyktige kollegaer velkommen som partnere i Wiersholm. De nye partnerne har i lang tid utmerket seg faglig, og har også en god relasjon til mange av våre viktigste klienter, uttalte managing partner Morten Goller.

31-åring blir partner i Wikborg Rein

I Hjort rykker Jan Gudmund Aanerud og Karen Margrethe Bugge opp som partnere med virkning fra 1. januar 2022, skriver firmaet på sine nettsider.

Aanerud er spesialisert innen fast eiendom, med spisskompetanse på kontraktsrett, tingsrett og plan- og bygningsrett. Bugge har spisskompetanse innenfor arverett og generasjonsskifte.

- Våre nye partnere har vært hos oss i en tid der vi har utviklet oss mye som firma. Fra å være mest kjent for prosedyre har vi utviklet oss til et forretningsadvokatfirma med spisskompetanse innenfor områder vi mener vil være viktige i fremtidens Norge, sier Managing Partner Anne Marie Due til Hjort.no.

Snorre Nordmo, som blant annet jobber med kapitalforvaltning, er ny partner i Wikborg Rein.
Snorre Nordmo, som blant annet jobber med kapitalforvaltning, er ny partner i Wikborg Rein.

Som Advokatbladet nylig omtalte, har 31 år gamle Snorre Nordmo blitt partner i Wikborg Rein.

- At jeg får anledning til å bli partner i en alder av 31 år viser at en i Wikborg Rein får muligheten til å satse og vokse som advokat, og at vi satser på talenter. Hvis man som ung advokat ønsker å være en del av et diversifisert partnerskap, er Wikborg Rein et bra sted å være, sa Nordmo til Advokatbladet.

- Lagspillere

Også Hedvig Bugge Reiersen, Lars Erik Lien, Charlie Pope og Lars Erik Steinkjer utnevnes til partnere i Wikborg Rein, melder advokatfirmaet.

Lisa Marie Opdahl er ny partner ved BAHRs ferske Bergen-kontor.
Lisa Marie Opdahl er ny partner ved BAHRs ferske Bergen-kontor.

I Selmer har, som Advokatbladet tidligere har omtalt, Fredrik Lilleaas Ellingsen og Mikael Minge blitt partnere.

Allerede i oktober offentliggjorde BAHR at de har tatt opp Lisa Marie Opdahl som ny partner.

- Min viktigste oppgave fremover vil være oppbyggingen av virksomheten i Bergen. Vi skal ta med BAHR-kulturen over fjellet, samt rekruttere og utvikle teamet som vil ha base der. Med så mye spennende som skjer på Vestlandet tror jeg ikke det vil være vanskelig å videreføre et ekte engasjement for klientene og sakene som opptar dem, uttalte Opdahl til Advokatbladet.

I november ble det klart at Thommessen-advokatene Ole Christoffer Ellingsen, Wenche Sædal og Lars Martin Sveen blir partnere i firmaet.

- Det er med stor glede at vi fra januar får tre ledende forretningsadvokater som nye partnere i Thommessen. De er alle godt likte lagspillere med spisskompetanse innen sine områder, uttalte managing Partner Sverre Tyrhaug i en melding.

Ole Christoffer Ellingsen, Wenche Sædal og Lars Martin Sveen har rykket opp i Thommessen.
Ole Christoffer Ellingsen, Wenche Sædal og Lars Martin Sveen har rykket opp i Thommessen.
Powered by Labrador CMS