Snorre Nordmo har blant annet bakgrunn fra Sector Asset Management.

31 år og ny partner i Wikborg Rein

- At det er her jeg har fått muligheten, er ikke tilfeldig, sier Snorre Nordmo.

Publisert Sist oppdatert

Snorre Nordmo, som nylig fylte 31 år, har bakgrunn som fullmektig og fast advokat i BAHR, og har også vært juridisk direktør og ledet compliance-arbeidet i Sector Asset Management.

I Wikborg Reins partnerskap på om lag sytti advokater fordelt på fem kontorer, blir han nå den aller yngste.

- Det er veldig gøy. Jeg tror ikke det finnes et bedre sted enn Wikborg Rein å være som ung partner. At det er her jeg jobber og har fått denne muligheten, er ikke tilfeldig, sier Nordmo til Advokatbladet.

Startet i fjor

Han begynte i firmaet som Specialist Counsel den 1. januar 2021, og er tilknyttet firmaets fagområde for kapitalforvaltning og finansregulatorisk.

- At jeg får anledning til å bli partner i en alder av 31 år viser at en i Wikborg Rein får muligheten til å satse og vokse som advokat, og at vi satser på talenter. Hvis man som ung advokat ønsker å være en del av et diversifisert partnerskap, er Wikborg Rein et bra sted å være, sier Nordmo.

Han poengterer at også mange av dagens partnere i firmaet fikk sjansen i ung alder, og trekker frem navn som Cathrine B. Hetland, Stian Tande Mortensen, Finn Bjørnstad, Ole Henrik Wille og Lars Ulleberg Jensen.

I sin nye rolle vil Nordmo få et større overordnet ansvar for kunder og ansatte.

- Rent praktisk har jeg også hittil hatt mange av de samme oppgavene som jeg nå får, med kundeansvar, sakssansvar og mer ansvar for oppfølging av ansatte. Sånn sett tror jeg hverdagen vil endre seg ganske lite. Forskjellen er nok større sammenlignet med rollen som advokat, hvor man ikke har saksansvar og ansvar for kunder.

Utradisjonell vei

Med et langsiktig mål om å bli partner, legger han ikke skjul på at veien han har gått via in-house-jobben som juridisk direktør og Chief Compliance Officer i Sector Asset Management, innebar en viss risiko.

- Men personlig synes jeg det å få detaljkunnskap fra kundesiden i bransjen var en viktig prioritering. Det synes jeg er den viktigste merverdien med et opphold in-house, og som har gjort at jeg kan gi mer presise og kommersielle råd til kundene, understreker Nordmo.

Kunnskap fra kundesiden kan man også oppnå gjennom secondment-ordninger, samtidig som at man fortsetter jobben som advokat, presiserer han.

- Det er ingen tvil om at det å være advokat hele veien ett sted er en sikrere vei til å bli partner - det viser også statistikken. Samtidig står jeg ved at jeg har fått mye ekstra med å gå denne veien, sier Nordmo.

Også Hedvig Bugge Reiersen, Lars Erik Lien, Charlie Pope og Lars Erik Steinkjer utnevnes til partnere, melder Wikborg Rein på sine nettsider. Stuart Stock blir Specialist Counsel.

Powered by Labrador CMS