Ole Christoffer Ellingsen, Wenche Sædal og Lars Martin Sveen

Disse blir partnere i Thommessen

Landets tredje største advokatfirma styrker kompetansen i Stavanger, Bergen og Oslo fra 1. januar 2022.

Publisert Sist oppdatert

Thommessen har oppnevnt Ole Christoffer Ellingsen, Wenche Sædal og Lars Martin Sveen som nye partnere i firmaet fra 1. januar 2022.

- Det er med stor glede at vi fra januar får tre ledende forretningsadvokater som nye partnere i Thommessen. De er alle godt likte lagspillere med spisskompetanse innen sine områder, sier managing Partner Sverre Tyrhaug i en melding.

Interne opprykk

De tre nye partnerne rykker alle opp fra stillinger som senioradvokater i henholdsvis Stavanger, Bergen og Oslo.

Lars Martin Sveen begynte i Thommessen i 2012, og har siden vært tilknyttet firmaets avdeling for M&A og selskapsrett.

Wenche Sædal startet karrieren med tre år i Konkurransetilsynet før hun kom til Thommessens avdeling for EU/EØS- og konkurranserett i 2012.

Hun har vært involvert i en rekke konkurranserettslige etterforskningssaker og større fusjoner og oppkjøp.

- Det er med ydmykhet og glede jeg trer inn i partnerskapet i Thommessen. Offentlige anskaffelse er et område som blir stadig viktigere for klientene våre, og jeg gleder meg til å fortsette med å bygge opp vår praksis på dette området i tiden fremover, sier Sædal.

Sentral i Stavanger

Ole Christoffer Ellingsen begynte i Thommessen i 2011, og har siden vært tilknyttet firmaets avdeling for fornybar energi og infrastruktur.

Han har jobbet bredt med løpende rådgivning, tvisteløsning og transaksjoner innenfor områdene fornybar energi og infrastruktur, kraftkrevende industri og næringseiendom.

Ellingsen har vært sentral for oppbyggingen av firmaets Stavanger-kontor og blir Thommessens femte partner der.

- Jeg er ekstremt stolt og ydmyk over å få være en del av Thommessen-laget, og også takknemlig for alt det gode og hyggelige samarbeidet med kolleger og klienter som jeg har fått ta del i opp gjennom årene.

- Min viktigste oppgave blir å bidra videre inn i vår satsning i Stavanger. Det er en takknemlig oppgave siden vi på rekordtid har etablert en fantastisk bra gjeng her allerede. På saksfronten blir det ekstremt spennende tider fremover med mange prosjekter knyttet til utbygging av fornybar energi og elektrifisering av samfunnet. I tillegg blir det mye rådgivning i spennende prosjekter for eiendomsmarkedet i Stavanger, sier Ellingsen.

Powered by Labrador CMS