Lisa Marie Opdahl har ti år bak seg i BAHR. Nå har hun fått nok et opprykk.
Lisa Marie Opdahl har ti år bak seg i BAHR. Nå har hun fått nok et opprykk.

Hun blir partner i BAHR

- Min viktigste oppgave fremover vil være oppbyggingen av virksomheten i Bergen. Vi skal ta med BAHR-kulturen over fjellet, samt rekruttere og utvikle teamet som vil ha base der.

Publisert Sist oppdatert

Lisa Marie Opdahl er utnevnt til ny partner i BAHR. Hun startet i selskapet i 2011, og arbeider særlig med shipping, offshore og havbruk.

Opdahl vil sammen med BAHRs shipping-partnere Geir Gustavsson og Anne Dahl Frisak lede BAHRs nyetablerte virksomhetsgruppe OCEAN.

- Inspireres av kolleger

Opdahl er opprinnelig fra Os utenfor Bergen og studerte ved UiB. Hun returnerer nå til Vestlandet - sammen med sin familie - og vil ha base i BAHRs nyetablerte kontor i Bergen.

- Jeg er glad og stolt over å bli en del av partnerskapet i BAHR. Både partnere og mine andre kollegaer i BAHR inspirerer og motiverer meg på mange måter, og jeg ser virkelig frem til fortsettelsen i firmaet, sier Opdahl.

- Min viktigste oppgave fremover vil være oppbyggingen av virksomheten i Bergen. Vi skal ta med BAHR-kulturen over fjellet, samt rekruttere og utvikle teamet som vil ha base der. Med så mye spennende som skjer på Vestlandet tror jeg ikke det vil være vanskelig å videreføre et ekte engasjement for klientene og sakene som opptar dem, legger hun til.

- Relevant område

Som Advokatbladet nylig omtalte, åpner BAHRs nye Bergens-kontor i disse dager.

– Bergens-regionen har mange spennende muligheter, og disse ønsker vi å utnytte i enda større grad ved å åpne kontorer her. Særlig havbruk- og rederinæringene, og den teknologiske utviklingen som har skjedd på dette feltet og i lys av det grønne skiftet, gjør det ekstra viktig med en fysisk tilstedeværelse i et område som er veldig relevant for oss, uttalte partner Geir Gustavsson nylig til Advokatbladet.

Powered by Labrador CMS