BAHR-partner Geir Gustavsson.
BAHR-partner Geir Gustavsson.

BAHR satser i Bergen

I oktober åpnes dørene til firmaets nye kontor på Vestlandet. Et mål for firmaet er å styrke seg opp mot havbruks- og rederinæringene, og komme nærmere UiB og Handelshøyskolen.

Publisert Sist oppdatert

Nyåpningen skal sørge for en større nærhet til dyktige mennesker og relevante næringsvirksomheter på vestlandskysten.

– Bergens-regionen har mange spennende muligheter, og disse ønsker vi å utnytte i enda større grad ved å åpne kontorer her. Særlig havbruk- og rederinæringene, og den teknologiske utviklingen som har skjedd på dette feltet og i lys av det grønne skiftet, gjør det ekstra viktig med en fysisk tilstedeværelse i et område som er veldig relevant for oss, sier Geir Gustavsson til Advokatbladet.

Han er partner på Oslo-kontoret.

Nærhet til Bergens-studentene

Gustavsson ser samtidig verdien av at Bergen er en sentral universitetsby, og at firmaet får mulighet til å etablere en enda tettere kontakt med både Det juridiske fakultet og Norges Handelshøyskole.

– Har man et ekstra hjerte for Bergen, så behøver man ikke lenger å flytte til Oslo for å jobbe sammen med oss, sier Gustavsson.
– Har man et ekstra hjerte for Bergen, så behøver man ikke lenger å flytte til Oslo for å jobbe sammen med oss, sier Gustavsson.

– Vi har jo allerede hatt mye med disse utdanningsinstitusjonene å gjøre, men jeg tror det er veldig positivt med en fysisk tilstedeværelse blant disse fagmiljøene. Vi ønsker en tett samhandling med studentene og akademia – både for å lære, men også for å dele av vår kunnskap, understreker han.

Kontoret i Bergen skal ansette både advokater, fullmektiger, og studenter i trainee-stillinger.

– Vi søker flinke folk som vil delta på vår reise, og som vil være med på laget for å bidra i arbeidet med alt det spennende som skjer på Vestlandet, sier Gustavsson.

Tett samarbeid mellom byene

Selv har han planer om å reise mye mellom byene for å jobbe på begge kontorer.

– Selv om vi tidligere har sett positivt på å ha hele firmaet samlet på ett sted, er vi sikre på at fagmiljøet og samarbeidet mellom Oslo- og Bergens-kontorene kommer til å bli tett og godt. Det siste året har vi sett at man ikke nødvendigvis må sitte sammen fysisk for å få til et godt samarbeid, så erfaringene fra korona-hverdagen har virkelig gjort oss trygge på at dette blir vellykket, sier Gustavsson.

Kontoret i Bergen vil åpne for fullt i midten av oktober.

Powered by Labrador CMS