Svein Helge Hanken er en av tre nye Wiersholm-partnere fra nyttår av.

Disse blir partnere i Wiersholm

- De nye partnerne har i lang tid utmerket seg faglig, og har også en god relasjon til mange av våre viktigste klienter, sier Managing partner Morten Goller.

Publisert Sist oppdatert

Advokatene Svein-Helge Hanken (36), Magnus Nordøy Snellingen (38) og Petter Thomren Moltu (36) blir partnere i Wiersholm fra 1. januar 2022.

- Det er en glede å kunne ønske tre svært dyktige kollegaer velkommen som partnere i Wiersholm. De nye partnerne har i lang tid utmerket seg faglig, og har også en god relasjon til mange av våre viktigste klienter. I tillegg er de viktige interne bidragsytere som sprer glede og motivasjon rundt seg, sier managing partner Morten Goller i Wiersholm i en melding.

- Takknemlig for tillitten

Svein-Helge Hanken har bakgrunn som fullmektig i Schjødt og advokat i Cermaq. Han begynte som fast advokat i Wiersholm i 2016 og arbeider hovedsakelig med M&A, især fiskeri og havbruk.

Hanken ble kåret til en av Norges «Up an Coming» internasjonale advokater i Finansavisens advokatundersøkelse for 2021.

- Jeg er takknemlig for tilliten jeg får ved å bli partner i Wiersholm. Jeg gleder meg til 2022, og fylles med entusiasme over muligheten til å jobbe sammen med alle de flinke og flotte menneskene i team Wiersholm, til å være tett på alle de imponerende klientene våre og til å få jobbe sammen med dem på nye spennende transaksjoner og prosjekter, sier Hanken.

Magnus Nordøy Snellingen.

- Et privilegium

Magnus Nordøy Snellingen har bakgrunn som advokatfullmektig i Haavind og dommerfullmektig i Drammen tingrett før han begynte som fast advokat i Wiersholm i 2012.

Han jobber primært med tvisteløsning i selskaps-, kontrakts- og erstatningsrett. Han har i de senere år særlig arbeidet med komplekse kontrakts- og ansvarssaker i bank- og finanssektoren.

- Det er et privilegium å jobbe i Wiersholm med dyktige kollegaer som hver dag går på jobb med et genuint ønske om å gjøre hverandre gode og bidra til å skape merverdi for våre klienter. Det blir veldig spennende nå å ta fatt på nye oppgaver som partner, sier Snellingen.

Petter Thomren Moltu.

Har gått hele veien

Petter Thomren Moltu begynte som fullmektig i Wiersholm i 2011, og har siden gått alle gradene i firmaet.

Han arbeider hovedsakelig med bankfinansiering og obligasjonslån. Moltu bistår både långivere og låntakere med ulike former for bankfinansiering, deriblant prosjektfinansiering og oppkjøpsfinansiering, samt både tilretteleggere og utstedere med obligasjonslån.

Han er regnet som en «Associate to Watch» av Chambers Europe 2021, og en «Rising Star» innen bank og finans av Legal 500.

- Jeg gleder meg til å bli en del av partnerskapet, og bidra til å styrke verdiskapningen for klientene. Som partner ser jeg frem til å være med på å videreutvikle Wiersholms finansieringsavdeling, og jobbe med de mange interessante oppdragene og klientene Wiersholm har. 2022 blir et spennende år, poengterer Moltu.

Powered by Labrador CMS