Prosedyreadvokat Fredrik Lilleaas Ellingsen ser frem til en ny rolle i Selmer fra 2022 av.

- Skikkelig gøy at Selmer gir meg denne muligheten

Selmer har utnevnt to nye partnere fra og med 1. januar 2022.

Publisert Sist oppdatert

Fredrik Lilleaas Ellingsen (36) og Mikael Minge (36) blir partnere i Selmer fra og med nyttår av.

- Jeg liker å spøke litt med de som deler historier på LinkedIn under klisjeene «#stolt» og «#ydmyk » som adjektiver om store og små bragder i karrieren, men i dette tilfellet er det kanskje beskrivende for #denfølelsen? Jeg synes det er skikkelig gøy at Selmer vil satse på meg og gir meg denne muligheten, som jeg tenker gir et fint springbrett videre i karrieren og for min utvikling som prosedyreadvokat, sier Ellingsen.

- Målrettet markedsarbeid

- Det følger jo med mer ansvar, både for den generelle utviklingen av våre yngre ressurser og oppfølgning av kunder og ansatte gjennom oppdragsledelsen i enkeltsaker, sier han.

- Som partner vil jeg fortsatt ha en viktig rolle i ledelsen av Selmers tvistegruppe, med fokus på faglig utvikling og opplæring av våre juniorer i håndverket som prosedyreadvokat. Jeg vil også drive målrettet markedsarbeid for firmaet på nasjonalt og internasjonalt nivå. Selmer har de siste årene hatt tvist som et viktig satsningsområde, hvor vi på kort tid har oppnådd mye og vunnet andeler i et marked preget av høy kompetanse og konkurranse. En viktig oppgave blir derfor å fortsette arbeidet med å bygge Selmers tvisteteam og ta dette dyktige laget til stadig nye høyder, påpeker Ellingsen.

- Stolte

- Vi er stolte av at Mikael og Fredrik nå blir en del av partnerskapet i Selmer. Begge de nye partnerne er sterke teamspillere, de er firmabyggere som tar ansvar for faglig utvikling og ledelse for våre fullmektiger og unge advokater, og de bidrar begge positivt til videre utvikling av vår sterke Selmer-kultur, sier administrerende direktør Atle H. Carlsen til firmaets nettsider.

Powered by Labrador CMS