Marthe Kaasa Færø og Hans Ola Hevrøy har på kort tid gjort sitt inntog i Thommessen.

Thommessen: Har ansatt egen videoansvarlig

To tidligere journalister styrer Thommessens sosiale medier-kontoer, en satsning som allerede har gitt resultater. Søkerantallet til Thommessen-akademiet ble i vår mer enn doblet!

Publisert

– Vi har sett et behov for å inneha foto og videokompetanse internt, istedenfor å leie inn dette utenfra. Vi planlegger å satse mer på video fremover, og vil bruke dette i kommunikasjonen i våre ulike sosiale medier

Det sier tidligere journalist Marthe Kaasa Færø i markedsavdelingen i Thommessen, som er kommunikasjonsansvarlig i firmaet, og startet i jobben i fjor høst. Nylig startet Hans Ola Hevrøy i samme firma, også han med bred journalisterfaring.

Brukes i rekrutteringen

Mange studenter vet kanskje ikke helt vet hva det innebærer å arbeide som forretningsadvokat, noe Instagram kan bidra til å vise dette, forteller hun.

Hver tirsdag presenterer firmaet en av sine ansatte gjennom en bildeserie med tilhørende tekst på Instagram story.

– Hittil har det vært lett å få ansatte til å stille opp, og by på seg selv. Vi håper det vil gjelde nå som vi skal begynne med video også, sier Færø.

Thommessen lanserer i disse dager ny webside, og jobber aktivt og målrettet med innholdet.

– Når vi intervjuer traineer får vi ofte høre av studentene at de har fulgt oss på sosiale medier i forkant av søkeprosessen.

Kommer tettere på

Kollega og innholdsprodusent Hans Ola Hevrøy, som har erfaring som videojournalist, ser et stort potensial i hva som kan gjøres med levende bilder.

– Instagram er en kanal der vi har mulighet til å være mer personlige, og gi de som følger oss en mulighet til å bli bedre kjent med oss. Med video vil man kunne komme tettere på advokatene. Vi planlegger å presentere arbeidsgruppene og fagområdene, og fortelle mer om hva det innebærer å jobbe som forretningsadvokat, sier han.

Mye av innholdet vil bli laget med mobilen, mens videoer tilpasset nettsiden vil bli gjort med mer profesjonelt utstyr.

– Da vi rekrutterte studenter til Thommessen-akademiet denne våren brukte vi sosiale medier aktivt. Det hadde en veldig god effekt og førte til mer enn en dobling av søkertallet, sier Marthe Kaasa Færø og innholdsprodusent Hans Ola Hevrøy.

Powered by Labrador CMS