Magnus Lütken.

Schjødt satser videre i Danmark

Nå har firmaet hentet to nye partnere fra Bech-Bruun. - De to er engasjerte og uredde advokater som vil passe godt inn i Schjødt, sier managing partner Magnus Lütken.

Publisert Sist oppdatert

Snart er det to år siden Schjødt åpnet kontor i København som det første norske advokatfirmaet til å etablere seg i Danmark. Foreløpig er det mye som tyder på satsingen har vært vellykket. 

Nå bygger firmaet ytterligere muskler med to nye partnere, Søren Lundsgaard og Arianne Svardal-Stelmer, hentet fra det danske advokatfirmaet Bech-Bruun. Fra før har selskapet tolv partnere i den danske hovedstaden.

- Vi er meget fornøyde med å ha fått to svært dyktige og velrennomerte advokater med på laget. Kompetansen til Lundsgaard og Svardal-Stelmer vil komplimentere våre øvrige medarbeidere ved Københavnkontoret, og være med på å styrke laget ytterligere. De to er engasjerte og uredde advokater som vil passe godt inn i Schjødt, sier managing partner Magnus Lütken til Advokatbladet.

Søren Lundsgaard og Arianne Svardal-Stelmer.

Schjødts København-kontor holder til i spektakulære Portland Towers i Nordhavn, som er bygget rundt to tidligere sementsiloer. Bygget gir 360 graders utsikt over København.

- Passer inn i vekststrategien

Signeringen av Lundsgaard og Svardal-Selmer styrker tilbudet Schjødt kan gi til sine klienter, og befester selskapets posisjon som et skandinavisk fullservice advokatfirma, ifølge Lütken.

- De to nye tilskuddene passer godt inn i vår vekststrategi ved Københavnkontoret. Vi fortsetter å bygge stein på stein for å posisjonere oss i markedet, og for å kunne tilby selskaper som jobber internasjonalt et one-stop-shop for juridiske tjenester, sier Lütken.

Svardal-Stelmer er spesialisert innen tvisteløsning og forsikringsrett, mens Lundsgaard ifølge Bech-Bruuns nettsider er en av de mest ettertraktede prosedyreadvokatene i Danmark. Advokatansvar, styreansvar og kontraktsrett er blant hans spesialiteter.

Portland Towers stod ferdig i 2014. Bygget har kontorer i sju etasjer. Den laveste etasjen ruver 24 meter over bakken. På toppen er det kantine og takterrasse.

Tidligere i vår skrev Advokatbladet om hvordan Schjødt nærmer seg transaksjonstoppen i Europa, godt hjulpet av kontorene i København og Stockholm.

Firmaet fortsetter også å toppe listen i Norge over de største advokatfirmaene med nær to milliarder kroner i omsetning i fjor.

45 medarbeidere i Danmark

Både Lundsgaard og Svardal-Stelmer tiltrådte partnerskapet i Bech-Bruun for kun halvannet år siden. Førstnevnte tok med seg 14 medarbeidere fra firmaet Lundsgaard & Partnere, som han selv etablerte i 2011.

Til danske AdvokatWatch sier managing partner i Bech-Bruun, Steen Rode, at de to ikke var en så godt match som firmaet først hadde trodd da de startet. 

Lundsgaard og Svardal-Stelmer starter i Schjødt i løpet av høsten. Tidligere har advokatfirmaet også hentet partnere fra den danske konkurrenten Lundgrens og Moalem Weitemeyer.

Schjødt vil med de to nye partnerne på laget, ha totalt 45 medarbeidere ved sitt kontor i Danmark.

Powered by Labrador CMS