Øystein Myre Bremset omtales som en «superstjerne» av sine kolleger, ifølge Finansavisen.

Øystein Myre Bremset omtales som en «superstjerne» av sine kolleger, ifølge Finansavisen.

Grette henter partner fra BAHR

- Jeg er ikke her for å være noen Erling Braut Haaland-type, og ser på Grette litt som advokatbransjens Bodø Glimt, sier Øystein Myre Bremset til Finansavisen.

Publisert Sist oppdatert

- At Øystein Myre Bremset velger Grette forsterker vår solide posisjon innen entreprise og tvist. Øystein er en meget anerkjent entreprise- og prosedyreadvokat, sier Madeleine Braathen Bjaaland, kommunikasjonsansvarlig i Grette, til Advokatbladet.

Bremset har vært tolv år i BAHR, og ledet firmaets entrepriseavdeling. I går hadde han sin første arbeidsdag i Grette.

- Grette er blant de fremste miljøene i Norge innen entreprise og tvist, og med Øystein på laget tar vi et nytt og tydelig steg, sier managing partner Jacob S. Bjønness-Jacobsen i en melding.

- I løpet av få år har det skjedd store endringer i Grette. Firmaet har et ungt partnerskap og vi konsentrerer oss enda hardere om fem utvalgte områder; bygg og anlegg, eiendom, industri & energi, IKT og corporate finans. Vi leverer spesialiserte, fulldekkende tjenester innenfor sektorene våre. Resultatene kommer etter mange års systematisk arbeid, og har krevet en høy gjennomføringsevne og et godt samarbeid, sier han.

14 millioner pr. partner

Ifølge Finansavisen omsatte Grette for 244 millioner kroner i fjor, og i fjor omsatte hver partner for drøye 14 millioner kroner i snitt.

- Vi er på nivå med de fem store, sier Bjønness-Jacobsen til Finansavisen.

Styreleder Marius S. Langnes sier at firmaet vokser takket være et økende behov i markedet for rådgivning og tvistehåndtering som følge av at det nå er flere store prosjekter enn før, både innen bygg og anlegg, fornybar energi og landbasert industri.

- Grette har investeringskapasitet, og vi tiltrekker oss sterke partnere som vil løfte virksomheten videre til nye nivåer, sier styrelederen.

16 partnere sluttet

I løpet av et toårsperiode har Grette byttet ut halvparten av partnerne sine.

– At 16 partnere har gått ut, og ti nye har kommet inn, har selvsagt vært en utfordring, men også en stor mulighet for oss, sa managing partner Jacob S. Bjønness-Jacobsen til Advokatbladet i mai.

Blant de nye partnerne som er kommet inn, er Thomas Borch-Nielsen og Anders Nordli, som begge ble rekruttert fra Thommessen.

– Det er morsomt å begynne i et ungt partnerskap, og inspirerende å starte i et firma med en så stor gjeng med unge mennesker, sa Anders Nordli.

Powered by Labrador CMS