Torill Hasle Aamelfot.

JOBBSKIFTE

Blir partner i CMS Kluge

Torill Hasle Aamelfot forlater Deloitte etter 24 år.

Publisert Sist oppdatert

Etter 24 år som partner i skatteavdelingen til Deloitte, blir Torill Hasle Aamelfot nå en del av partnerskapet til CMS Kluge.

Bak seg har hun lang erfaring som rådgiver for både private og offentlige selskaper i skatte- og selskapsrettslige spørsmål, særlig i forbindelse omorganisering og transaksjoner. Aamelfot har også arbeidet mye med fast eiendom.

I Deloitte var hun i tillegg leder for Family Business Deloitte Norge.

- Jeg har allerede erfart at CMS Kluges klienter har nytte av styrkingen av både kapasitet og kompetanse innenfor det skatterettslige området, sier Aamelfot til Advokatbladet.

«I CMS Kluge skal Torill bidra i satsingen på skatt og avgift generelt og satsningen innenfor corporate eiendom, med et særlig fokus på eiendomsutvikling», heter det i en pressemelding.

- Advokatfirmaet har flere partnere og advokater med tung skatterettslig kompetanse, men siden det har klientrelasjoner med de fleste små og store aktørene innenfor særlig eiendomsbransjen, tror jeg at min rådgivningskompetanse ved løpende skattespørsmål og transaksjoner, eiendomsutviklingsprosjekter og omorganisering, vil være et nyttig supplement.

- Jeg ser frem til å aktivt ta del i firmaets corporate-satsing innenfor eiendom der laget allerede tidlig i høst ble styrket med partner og avgiftseksperten Alexander With, sier Aamelfot.

Les flere saker om partnerbytter og opprykk:

Powered by Labrador CMS