Jørgen Bull og Vibeke Martine Søvik Lindberg.

JOBBSKIFTE

Nye partnere til Ræder og DLA Piper

Jørgen Bull og Vibeke Martine Søvik Lindberg bytter beite.

Publisert

Etter fire år som partner i Seland | Rödl & Partner, tar Jørgen Bull nå med seg partnerhatten over til Ræder.

- Firmaet har solid og bred forretningsjuridisk kompetanse og et sterkt team innenfor skatt blant forretningsadvokatfirmaene. Jeg gleder meg til å bidra til å styrke dette ytterligere, sier han i en pressemelding.

Vil styrke seg på skatt og MVA

Bull har bakgrunn fra både skatteetaten, Statoil, PwC og DLA Piper, og han har tidligere vært partner i både Tax Legal og Ryger i tillegg til Seland | Rödl & Partner. Særlig skatt og merverdiavgift har vært hans primære fagområder, og det er også dette han skal fortsette med i Ræder.

- Vi er svært glade for at Jørgen velger å starte i Ræder. Han har bred kompetanse innenfor sitt fagområde og hans erfaring og spesialistkompetanse blir derfor viktig for oss og våre kunder, sier managing partner Tone Kaarbø.

- Jørgen håndterer komplekse saker på en svært god måte både kommersielt og faglig. Jeg har arbeidet sammen med Jørgen tidligere og ser frem til å jobbe med han igjen og med han på laget utvikle firmaet ytterligere.

Comeback i DLA Piper

Det er ikke bare Jørgen Bull som flytter på seg i disse dager. Etter nesten elleve som internadvokat i Danske Bank, vender nemlig Vibeke Martine Søvik Lindberg tilbake til DLA Piper for å bli partner tilknyttet avdelingen for bank og finans.

- Konsekvenser etter uroen i Europa, det utfordrende energimarkedet og muligheten til å bli en del av et stort internasjonalt advokatselskap, er de viktigste årsakene til at jeg velger DLA Piper, sier hun i en pressemelding.

- Finansmarkedene er i høyeste grad påvirket av invasjonen av Ukraina, inflasjon, rentebevegelser og energimangel. Virksomheter i inn- og utland trenger bistand til å strukturere, restrukturere og forhandle. Det er krevende å manøvrere i slike utfordrende og skiftende markeder hvor også det regulatoriske rammeverket blir stadig mer komplekst og omfattende. Jeg er sikker på at jeg kan bidra godt i DLA Piper, overfor både eksisterende, men også nye kunder.

Før hun gikk til Danske Bank i 2012, arbeidet Lindberg nær fem år i DLA Piper. Hun har også bakgrunn fra Wiersholm.

Powered by Labrador CMS