Jørgen Bull og Vibeke Martine Søvik Lindberg.
Jørgen Bull og Vibeke Martine Søvik Lindberg.

JOBBSKIFTE

Nye partnere til Ræder og DLA Piper

Jørgen Bull og Vibeke Martine Søvik Lindberg bytter beite.

Publisert

Etter fire år som partner i Seland | Rödl & Partner, tar Jørgen Bull nå med seg partnerhatten over til Ræder.

- Firmaet har solid og bred forretningsjuridisk kompetanse og et sterkt team innenfor skatt blant forretningsadvokatfirmaene. Jeg gleder meg til å bidra til å styrke dette ytterligere, sier han i en pressemelding.

Vil styrke seg på skatt og MVA

Bull har bakgrunn fra både skatteetaten, Statoil, PwC og DLA Piper, og han har tidligere vært partner i både Tax Legal og Ryger i tillegg til Seland | Rödl & Partner. Særlig skatt og merverdiavgift har vært hans primære fagområder, og det er også dette han skal fortsette med i Ræder.

- Vi er svært glade for at Jørgen velger å starte i Ræder. Han har bred kompetanse innenfor sitt fagområde og hans erfaring og spesialistkompetanse blir derfor viktig for oss og våre kunder, sier managing partner Tone Kaarbø.

- Jørgen håndterer komplekse saker på en svært god måte både kommersielt og faglig. Jeg har arbeidet sammen med Jørgen tidligere og ser frem til å jobbe med han igjen og med han på laget utvikle firmaet ytterligere.

Comeback i DLA Piper

Det er ikke bare Jørgen Bull som flytter på seg i disse dager. Etter nesten elleve som internadvokat i Danske Bank, vender nemlig Vibeke Martine Søvik Lindberg tilbake til DLA Piper for å bli partner tilknyttet avdelingen for bank og finans.

- Konsekvenser etter uroen i Europa, det utfordrende energimarkedet og muligheten til å bli en del av et stort internasjonalt advokatselskap, er de viktigste årsakene til at jeg velger DLA Piper, sier hun i en pressemelding.

- Finansmarkedene er i høyeste grad påvirket av invasjonen av Ukraina, inflasjon, rentebevegelser og energimangel. Virksomheter i inn- og utland trenger bistand til å strukturere, restrukturere og forhandle. Det er krevende å manøvrere i slike utfordrende og skiftende markeder hvor også det regulatoriske rammeverket blir stadig mer komplekst og omfattende. Jeg er sikker på at jeg kan bidra godt i DLA Piper, overfor både eksisterende, men også nye kunder.

Før hun gikk til Danske Bank i 2012, arbeidet Lindberg nær fem år i DLA Piper. Hun har også bakgrunn fra Wiersholm.

Powered by Labrador CMS