Ny specialist partner i BAHR, Øystein Meland.
Ny specialist partner i BAHR, Øystein Meland.

Shippingadvokat i Wikborg Rein blir specialist partner i BAHR

Øystein Meland har flere ganger hatt BAHR «på den andre siden av bordet», men blir nå en del av den nye OCEAN-gruppen på Bergenskontoret.

Publisert

– Som en del av BAHRs OCEAN-gruppe vil Meland bidra med unik kunnskap og erfaring relevant for maritime og marine næringer som opererer på vestkysten av Norge, skriver firmaet i en pressemelding.

Meland har jobbet i Wikborg Rein siden 1980-tallet, og omtales av BAHR som Bergens ledende shippingadvokat.

I oktober åpnet BAHR dørene til sitt nye kontor i Bergen, med mål om å styrke seg opp mot havbruks- og rederinæringene på Vestlandet.

I forbindelse med flyttingen, har firmaet valgt å samle disse næringene i én gruppe – OCEAN-gruppen – som skal møte de utfordringene og mulighetene som ligger i det grønne skiftet.

– Lang erfaring i shippingmiljøet

Nylig ble det kjent at advokat Lisa Marie Opdahl er utnevnt til partner på Bergenskontoret. Nå føyer altså Meland seg inn i rekken av nye tilskudd i OCEAN-gruppen.

Han har møterett for Høyesterett, og er sertifisert som internasjonal voldgiftsdommer og rettsmekler.

– Jeg har gjennom flere tiår vært en del av shippingmiljøet i Bergen. BAHRs etablering i Bergen er en anerkjennelse av Bergen og vestkysten av Norge som en ledende internasjonal nærings- og kunnskapsklynge for shipping og andre havrelaterte næringer, sier Meland i pressemeldingen.

Tanken er også at han skal også fungere som mentor og rollemodell for sine yngre kolleger i Bergen.

– Det blir inspirerende å være med på å videreutvikle BAHRs Bergenskontor gjennom å bistå klienter og være mentor for dyktige advokater, skriver han.

Powered by Labrador CMS