Christopher A. Jensen, Mads Helmich Pedersen, Vemund Sande, Bård I. Koppang, Raymond Flåstøyl Halvorsen, Mads Fuglesang, Nicolai Myren, Eyvind Borgaard, Christian Steen Eriksen, Hans Jørgen Bender og Tonje Rismo fullførte turen.

Selmer-advokater syklet Stavanger-Oslo

Elleve Selmer-ansatte tråkket seg i helgen de 483 kilometerne mellom firmaets to kontorer i vest og øst.
- Vi var veldig spente på hvordan kroppene og gruppen kom til å takle det, sier advokatfullmektig Tonje Rismo.

Publisert Sist oppdatert

Fredag formiddag satte elleve Selmer-ansatte seg på sykkelsetet utenfor firmaets kontorer i Stavanger.

Med seg hadde de en følgebil - og et mål om å nå Oslo-kontoret dagen etter.

Foran seg hadde de totalt 483 kilometer og 6000 høydemeter.

Advokatene fikk fantastisk vær med sol og medvind den første dagen.

Drømmevær

- Vi er en gjeng sykkelinteresserte i Oslo og har hatt noen arrangementer her opp gjennom årene. Da vi fikk Stavanger-kontor etter fusjonen med Kyllingstad Kleveland, fant vi raskt ut at vi hadde nye kolleger med samme interesse der borte. Ideen om en tur fra kontor til kontor tok form som en fin måte å knytte bånd mellom kontorene, sier en av initiativtakerne advokatfullmektig Tonje Rismo.

Hun forteller at ruten ble valgt på bakgrunn av at dette var mer eller mindre korteste vei mellom Stavanger og Oslo i distanse - men også den med mest bakker.

- Alle som sykler vet å anerkjenne gleden ved å bryne seg på noen skikkelige stigninger, sier Rismo.

- Vi var veldig spente på hvordan kroppene og gruppen kom til å takle det - og på hvordan været skulle bli. I forkant var det meldt dårlig vær og motvind, så vi var nok litt nervøse. Heldigvis hadde vi fantastisk vær den første dagen med strålende sol og medvind. Det var helt magisk å være på tur med så gode kolleger i fin natur og vær, synes Rismo.

Turen bød på både god trening - og fine naturopplevelser for de spreke advokatene.

Snittfart på 25 km/t

Selmer-gjengen brukte ni timer og 40 minutter på den første etappen til Vrådal der de overnattet. Derfra brukte gruppen åtte og en halv time til firmaets kontorer på Tjuvholmen i Oslo.

- Vi hadde satt et mål om å holde en snittfart på 25 kilometer i timen, og er svært fornøyde med at vi klarte å få med hele gruppen på det, sier Rismo, som synes hele turen gikk over all forventning.

- Dette har vært en unik form for teambuilding, og en fin mulighet til å bli bedre kjent med kolleger man ikke jobber med til daglig.

Nå håper hun treningsturen over fjellet vil bli en tradisjon.

- Til og med de som var litt skeptiske, er veldig innstilt på å gjennomføre neste år også. Da håper jeg vi får med enda flere også, sier Rismo.

Powered by Labrador CMS