Etter en årrekke i Kluge, er Odd R. Tvedt nå klar for nye utfordringer i Ræder. Foto: Firmaet
Etter en årrekke i Kluge, er Odd R. Tvedt nå klar for nye utfordringer i Ræder. Foto: Firmaet

Alder ingen hindring: Kluge-partner Odd R. Tvedt (69) går til Ræder

- Hans brede erfaring er ettertraktet i bransjen, understreker Ræder.

Publisert Sist oppdatert

Etter hele 29 år i Kluge, begynte Odd R. Tvedt i Ræder denne uken, og vil bistå firmaets oppdragsgivere og klienter med ekspertise innen eiendomsutvikling, entreprise, ekspropriasjon og tvisteløsning.

– Det er en glede å ønske Odd velkommen til Ræder. Hans brede erfaring fra utbyggingssaker, entrepriser og eiendomsskattespørsmål er ettertraktet blant bransjeaktørene. Vi ser frem til å få han som en av partnerne i vår eiendomsavdeling, sier leder av avdelingen, Eva Hagen, i en melding.

Lang erfaring

Tvedt har møterett for Høyesterett, og har også lang erfaring med tvisteløsning utenfor domstolene.

- Jeg ser frem til å starte i Ræder, og tror det blir veldig spennende å jobbe med nye kolleger i et nytt firma. Samtidig er det også flere advokater her jeg har arbeidet med før, sier Tvedt til Advokatbladet.

Til tross for en voksen alder har han ingen planer om å pensjonere seg på en god stund.

- Selv om jeg nærmer meg 70 år, har jeg lyst å fortsette som advokat i alle fall to-tre år til. Jeg har opparbeidet meg lang erfaring og rutine gjennom mange år som advokat, blant annet gjennom store entreprise- og erstatningssaker, samt tvister om eiendomsskatt og ekspropriasjon, sier Tvedt.

Vil utvikle fagområder

Tvedt har også vært sensor ved det juridiske fakultet i Oslo i mange år, blant annet innenfor bygge- og entrepriserett. Han har også holdt foredrag, og undervist en rekke klienter innenfor bygge- og entrepriserett.

- Jeg er glad for at Ræder synes det er god idé å hente meg, og håper å kunne bidra til å utvikle «mine» fagområder i firmaet, herunder rekruttere, og lære opp andre i og utenfor disse fagområdene, sier Tvedt.