Knud Jacob Knudsen og Stian Alexander Slaatta.
Knud Jacob Knudsen og Stian Alexander Slaatta.

JOBBSKIFTE

To nye partnere til Simonsen Vogt Wiig

Har hentet Knud Jacob Knudsen fra Arntzen de Besche og Stian Alexander Slaatta fra Thommessen.

Publisert Sist oppdatert

Simonsen Vogt Wiig går inn i oktober med to ferske partnere.

Knud Jacob Knudsen har blitt en del av firmaets avdeling for tvisteløsning med sine mer enn tjue års erfaring, særlig innen kommersiell voldgift både nasjonalt og internasjonalt. Knudsen har møterett for Høyesterett og tar også oppdrag som voldgiftsdommer. Hans arbeid kretser primært rundt bygg- og anleggsprosjekter, infrastruktur og fornybar energi.

Knudsen har tilbragt de siste fem årene som partner i Arntzen de Besche, og var før det partner i DLA Piper frem til 2017.

- Vi stolte over å ha et knallsterkt tvisteløsningsteam på tvers av alle kontorer i Simonsen Vogt Wiig, og rekrutteringen av Knud tilfører ytterligere kompetanse innenfor internasjonal voldgift, sier managing partner i Simonsen Vogt Wiig, Mona Søyland, i en pressemelding.

Satser på M&A og egenkapitalmarkedet

Fra Thommessen har Simonsen Vogt Wiig hentet Stian Alexander Slaatta.

Slaatta arbeider hovedsakelig med M&A og egenkapitalmarkedstransaksjoner, inkludert emisjoner i noterte og unoterte selskaper, overtakelse av børsnoterte selskaper og børsnoteringsprosesser, i tillegg til å bistå selskaper med rådgivning innenfor selskapsrett og børs- og verdipapirrett.

- Stian vil ytterligere styrke vårt team innenfor Private Equity, M&A og egenkapitalmarkedstransaksjoner, sier Søyland.

Rekruttert fra Sands

Knudsen og Slaatta er ikke de eneste nye partnerne så langt i høst. I midten av august gikk også Christian Berg Meland inn på partnersiden i Simonsen Vogt Wiig etter to år i Sands.

Meland har blitt en del av firmaets bank- og finansgruppe i Oslo, og er spesialist på kapitalmarkedstransaksjoner, særlig obligasjonsutstedelser.

- Vi har en stor finansieringsgruppe med mer enn tjue erfarne advokater, men har ønsket ytterligere spesialkompetanse mot obligasjonsmarkedet. Christian besitter nøkkelkompetansen som er viktig i dette segmentet og vil komplementere vårt team på en veldig fin måte, sier Søyland.

Powered by Labrador CMS