Kristian Elvestad Ottesen og Elisabeth Lian Haugsdal blir partnere fra 1. januar 2023.

OPPRYKK

De blir nye partnere i Wiersholm

Elisabeth Lian Haugsdal og Kristian Elvestad Ottesen trer inn i partnerskapet.

Publisert Sist oppdatert

Fra nyttår øker Wiersholm partnerskap med to.

Elisabeth Lian Haugsdal har en tung faglig bakgrunn. I tillegg til mastergrad i rettsvitenskap, har hun LLM i konkurranserett fra King's College i London, så vel som at hun har studert økonomi og ledelse ved BI. Etter å ha vært juridiske rådgiver for EFTA-domstolen i to år, startet hun i Wiersholm i 2017. I dag arbeider hun primært med konkurranserett, EU/EØS-rett, statsstøtterett, samt forvaltningsrett og tvisteløsning.

Før han startet i Wiersholm i 2016, arbeidet Kristian Elvestad Ottesen som dommerfullmektig i Nedre Telemark tingrett. I tillegg til master i rettsvitenskap, har han også prosjektlederutdanning. Ottesen jobber hovedsakelig med bistand til fusjoner og oppkjøp, kapitalmarkedstransaksjoner og selskapsrett.

- Vi er glade for å få to høyt verdsatte kolleger med videre som partnere i Wiersholm. Både Elisabeth og Kristian er faglige og sosiale drivkrefter i firmaet, som begge er utrolig dyktige i samarbeidet med klienter og verdifulle for arbeidsmiljøet vårt, sier magaing partner Morten Goller i en pressemelding.

- Jeg gleder meg

Haugsdal er for tiden i foreldrepermisjon, men kommer tilbake på jobb i februar.

- 2023 blir et spennende år. Når jeg kommer tilbake, blir det full fres med mange baller i luften og mange planer, sier hun til Advokatbladet.

Hun forteller at Wiersholms fagmiljø, tilfanget av spennende saker og samarbeidskulturen internt, gjør det gøy å komme på jobb.

- Samtidig er det morsomt å være advokat innenfor konkurranserett og mine øvrige fagfelt som jeg brenner veldig for. Jeg gleder meg til å tre inn i partnerskapet med de mulighetene det innebærer.

- En ny og uvant hverdag

Haugsdal er takknemlig for å bli partner samtidig med Ottesen. Ifølge henne, er han en «superflink» advokat innen M&A.

Selv sier Ottesen at det skal bli både spennende og interessant å rykke opp.

- Det blir en ny og uvant hverdag, men jeg gleder meg veldig. Jeg er spent på å erfare andre aspekter ved det å være advokat fra partnerskapets synspunkt, både i relasjon til andre medarbeider og ut mot klientene, sier han til Advokatbladet.

- Som partner i Wiersholm ønsker jeg å bidra til lagspillet og å være en god rollemodell for mine kolleger. Jeg har et stort engasjement for M&A, og vil fremover fortsette mitt arbeid med prosjekter, transaksjoner, separasjonsprosesser og selskapsrettslig rådgivning med særlig fokus på aktører innenfor industri og teknologi.

Tidligere i høst kunne Advokatbladet også melde at Tenden-advokat Tor Bechmann blir partner i Wiersholm fra 1. januar 2023.

Powered by Labrador CMS