Kristian Elvestad Ottesen og Elisabeth Lian Haugsdal blir partnere fra 1. januar 2023.
Kristian Elvestad Ottesen og Elisabeth Lian Haugsdal blir partnere fra 1. januar 2023.

OPPRYKK

De blir nye partnere i Wiersholm

Elisabeth Lian Haugsdal og Kristian Elvestad Ottesen trer inn i partnerskapet.

Publisert Sist oppdatert

Fra nyttår øker Wiersholm partnerskap med to.

Elisabeth Lian Haugsdal har en tung faglig bakgrunn. I tillegg til mastergrad i rettsvitenskap, har hun LLM i konkurranserett fra King's College i London, så vel som at hun har studert økonomi og ledelse ved BI. Etter å ha vært juridiske rådgiver for EFTA-domstolen i to år, startet hun i Wiersholm i 2017. I dag arbeider hun primært med konkurranserett, EU/EØS-rett, statsstøtterett, samt forvaltningsrett og tvisteløsning.

Før han startet i Wiersholm i 2016, arbeidet Kristian Elvestad Ottesen som dommerfullmektig i Nedre Telemark tingrett. I tillegg til master i rettsvitenskap, har han også prosjektlederutdanning. Ottesen jobber hovedsakelig med bistand til fusjoner og oppkjøp, kapitalmarkedstransaksjoner og selskapsrett.

- Vi er glade for å få to høyt verdsatte kolleger med videre som partnere i Wiersholm. Både Elisabeth og Kristian er faglige og sosiale drivkrefter i firmaet, som begge er utrolig dyktige i samarbeidet med klienter og verdifulle for arbeidsmiljøet vårt, sier magaing partner Morten Goller i en pressemelding.

- Jeg gleder meg

Haugsdal er for tiden i foreldrepermisjon, men kommer tilbake på jobb i februar.

- 2023 blir et spennende år. Når jeg kommer tilbake, blir det full fres med mange baller i luften og mange planer, sier hun til Advokatbladet.

Hun forteller at Wiersholms fagmiljø, tilfanget av spennende saker og samarbeidskulturen internt, gjør det gøy å komme på jobb.

- Samtidig er det morsomt å være advokat innenfor konkurranserett og mine øvrige fagfelt som jeg brenner veldig for. Jeg gleder meg til å tre inn i partnerskapet med de mulighetene det innebærer.

- En ny og uvant hverdag

Haugsdal er takknemlig for å bli partner samtidig med Ottesen. Ifølge henne, er han en «superflink» advokat innen M&A.

Selv sier Ottesen at det skal bli både spennende og interessant å rykke opp.

- Det blir en ny og uvant hverdag, men jeg gleder meg veldig. Jeg er spent på å erfare andre aspekter ved det å være advokat fra partnerskapets synspunkt, både i relasjon til andre medarbeider og ut mot klientene, sier han til Advokatbladet.

- Som partner i Wiersholm ønsker jeg å bidra til lagspillet og å være en god rollemodell for mine kolleger. Jeg har et stort engasjement for M&A, og vil fremover fortsette mitt arbeid med prosjekter, transaksjoner, separasjonsprosesser og selskapsrettslig rådgivning med særlig fokus på aktører innenfor industri og teknologi.

Tidligere i høst kunne Advokatbladet også melde at Tenden-advokat Tor Bechmann blir partner i Wiersholm fra 1. januar 2023.

Powered by Labrador CMS