Harald Hellebust, Tor Bechmann og Kai Thøgersen skal jobbe sammen i Wiersholms team for M&A og selskapsrett.

JOBBSKIFTE

Wiersholm styrker M&A-teamet med ny partner fra Tenden

Tor Bechmann går til Wiersholm etter 17 år i Tenden. – Han er en nøkkelbrikke i sitt fagforum, og en vi har ønsket lenge, sier partner Kai Thøgersen.

Publisert Sist oppdatert

– Det blir rart å forlate Tenden etter så mange spennende og lykkelige år, men det er en tid for alt. Nå gleder jeg meg til et nytt kapittel, sier Tor Bechmann til Advokatbladet.

1. november i år vil han tre inn som partner i Wiersholms avdeling for M&A og selskapsrett.

Faglig dyktig og anerkjent

Hans kommende kolleger og partnere i firmaet, Kai Thøgersen og Harald Hellebust, er henrykt over rekrutteringen.

– Tor er fantastisk flink, i tillegg til at han er både hyggelig og opptatt av å bygge laget han er en del av. Han deler mange av de samme tankene som oss, og vil bli en god ressurs å ha med på laget. Det er «perfect match». Vi er veldig fornøyde med at vi endelig fikk det til, sier Hellebust.

Bechmann har blant annet sittet i Advokatforeningens lovutvalg for selskapsrett i to perioder, og er inne i sitt tolvte år som medlem av fagutvalget for selskapsrett i Juristenes Utdanningssenter. Thøgersen ser frem til å supplere teamet med spisskompetansen og erfaringen som nyervervelsen innehar.

– Wiersholm får en faglig dyktig og anerkjent advokat, med lang erfaring innen M&A og selskapsrett. Vi har ønsket oss Tor i mange år, og vet at han har vært ettertraktet av flere av de andre store advokatfirmaene.

Fra Tønsberg til Oslo

Starten på et nytt kapittel betyr slutten på et annet. Bechmann har vært advokat og partner i Tenden siden 2005, og har et sterkt forhold til Vestfoldfirmaet.

– Vi er fremdeles veldig glade i hverandre, og jeg heier virkelig på Tenden. Jeg ser det slik at jeg ikke går fra noen, men til noen, sier han.

– De har vært veldig profesjonelle i forbindelse med denne overgangen, og lagt til rette for en best mulig prosess. Det er jeg takknemlig for.

Da muligheten bød seg, var det ingen tvil hvilken havn som skulle bli hans neste.

– Jeg ville ikke inn i et kynisk miljø. For meg er det mellommenneskelige veldig viktig. Wiersholm er et firma jeg har jobbet med i mange år, og det har alltid vært et veldig godt samarbeid. De har dyktige folk og en hyggelig og løsningsorientert tilnærming.

– Faglig vil det bli mer rendyrking av de feltene jeg har jobbet mye med. Forskjellen er at arbeidet vil foregå i større team med folk som stort sett er flinkere enn meg på de fleste områder, sier han ydmykt.

Kunsten å eie et selskap sammen

Sammen med sine nye kolleger vil Bechmann også jobbe med strategisk rådgivning og det han omtaler som kunsten å eie et selskap sammen. Det siste er noe han er veldig opptatt av, og som han har holdt foredrag om for andre advokater en rekke ganger, også sammen med Hellebust.

Bechmann ser frem til å bli en del av det han omtaler som et av Norges fremste M&A-miljøer.

– Det som er spesielt med M&A er at man forhandler med en motpart med hensikt om å nå det samme målet. Det handler ikke bare om det materielle, men å ha en «human touch», hvor man kombinerer faglig dyktighet med godt samarbeid, sier han.

Hellebust er enig i at samarbeidsevne er en helt sentral egenskap.

– Når vi jobber med M&A, samarbeider vi både internt i teamet og eksternt med den andre parten. Det krever god prosjektledelse, hvor det er klart hvem som skal gjøre hva når. Og det er alltid en fordel å jobbe med ivrige, greie og flinke folk, enten det er folk fra Wiersholm eller andre advokatfirmaer, sier han.

Powered by Labrador CMS