Alexander With, Margrethe Meder (ø.fv), Tor Olav Carlsen, Hilde Lund, Bjørn-Bendiksen, Erik Meyer-Lampe og Bård Solem.
Alexander With, Margrethe Meder (ø.fv), Tor Olav Carlsen, Hilde Lund, Bjørn-Bendiksen, Erik Meyer-Lampe og Bård Solem.

PARTNEROPPTAK

Nye partnere i SANDS, BAHR og Kluge

Alexander With, Margrethe Meder, Tor Olav Carlsen, Hilde Lund, Bjørn-Bendiksen, Erik Meyer-Lampe og Bård Solem rykker opp.

Publisert Sist oppdatert

BAHR styrker arbeidslivsgruppen med to nye partnere. Margrethe Meder og Tor Olav Carlsen blir dermed nummer to og tre i avdelingens partnerskap som fra før består av Tarjei Thorkildsen.

Før hun startet i BAHR var Margrethe Meder avdelingsleder og sjef for NHOs advokattjenester. Hun beskrives av advokatfirmaet som «en av landets ledende arbeidsrettsadvokater», og hun fikk møterett for Høyesterett i 2017.

Tor Olav Carlsen startet i BAHR tilbake i 2009. Etter noen som både internadvokat i Norsk Gjenvinning og juridisk direktør i Arbeidsgiverforeningen Spekter, returnerte han til advokatfirmaet i fjor.

Fire nye partnere i SANDS

Fra 1. januar 2023 trer Erik Meyer-Lampe, Bård Solem, Hilde Lund og Bjørn-Ivar Bendiksen inn i partnerskapet til det som nå er landets åttende største advokatfirma.

Erik Meyer-Lampe jobber i firmaets transaksjonsavdeling, og har lang erfaring innen selskapsrett og M&A. Han gikk fra Thommessen til SANDS i 2020.

Bård Solem er spesialist på avtalerett, immaterielle rettigheter og IKT, og arbeider ved firmaets kontor i Trondheim. Før han startet i SANDS i 2012, arbeidet han som rådgiver i Forbrukertilsynet. I tillegg har han bakgrunn som legal officer ved EFTAs sekretariat i Brussel.

Hilde Lund gikk inn i SANDS som special counsel i 2022. Hun har elleve år bak seg som både advokat hos Regjeringsadvokaten og som dommerfullmektig i Oslo. Advokatbevillingen fikk hun i Wikborg Rein. Lund arbeider primært med konfliktløsning og prosedyre. Hun har i tillegg omfattende meklingserfaring, blant annet som medmekler hos Riksmekleren.

Bjørn-Ivar Bendiksen arbeider ved SANDS' kontor i Tromsø, og har fiskeri- og havbruksretts som sin spesialitet. Han jobber også som sensor i kontraktsrett ved universitetet i samme by, og har tidligere erfaring som dommerfullmektig.

CMS Kluge satser på skatt og avgift

I november vokste partnerskap i CMS Kluge med Alexander With.

With har bakgrunn som leder for Deloittes avgiftsavdelingen. Før det var han partner i Selmer.

«I CMS Kluge skal Alexander bidra i satsningen på skatt- og avgift i lys av firmaets tilknytning til det globale advokatfirmaet CMS. Han skal også bidra i firmaets ytterligere satsning innenfor corporate eiendom, med et særlig fokus på eiendomsutvikling», skriver firmaet i en pressemelding.

Powered by Labrador CMS