Tone Kaarbø er klar for flere oppgaver i Advokatfirmaet Ræder.
Tone Kaarbø er klar for flere oppgaver i Advokatfirmaet Ræder.

Hun er Ræders nye managing partner

- Takknemlig for at partnerskapet gir meg denne tilliten.

Publisert Sist oppdatert

Tone Kaarbø som har vært partner i Ræder siden 2019, tiltrer som managing partner i samme firma fra og med nyttår.

- Tone har lang erfaring med ledelse fra ulike lederstillinger og er veldig engasjert i utviklingen av advokatfirmaet og advokatvirksomheten. Vi er veldig glade for at Tone tar på seg dette viktige vervet og har stor tro på at dette vil bidra til å bygge et sterkt og samlende Ræder fremover, sier styreleder Jon Andersen i en melding.

- Gleder meg

I høst ble det besluttet at den daglige ledelse av Ræder fremover vil skje ved en managing partner, opplyser firmaet.

– Jeg er takknemlig for at partnerskapet gir meg denne tilliten. Jeg er ydmyk til nye oppgaver, og ser frem til å bidra til at Ræder vokser og utvikler seg videre til beste for våre klienter. Det er mye som skjer i advokatbransjen og vi må være forberedt på at digitalisering og teknologiutvikling vil innvirke på den måten vi tradisjonelt har arbeidet på, og samhandlingen med klientene. Jeg tror at dette vil påvirke konkurransen mellom advokatfirmaene fremover, så her er det viktig å henge med. Jeg gleder meg stort til å tre inn i denne nye rollen, sier Kaarbø i samme melding.

Skatteekspert

Den nye managing partneren har jobbet som advokat med skatterettslige og selskapsrettslige spørsmål for norske og internasjonale virksomheter siden 2010.

Hun har også 17 års erfaring fra Skattedirektoratet, deriblant som seksjonssjef for næringsbeskatning. Kaarbø var også medlem i et regjeringsoppnevnt ekspertutvalg som vurderte vannkraftbeskatningen.

Ved siden av å være managing partner vil Kaarbø fortsatt være advokat og partner og bistå klienter med skatte- og selskapsrettslige problemstillinger.

Måtte tåle omsetningsfall

Advokatfirmaet Ræder hadde i fjor et omsetningsfall på 19 millioner, tilsvarende 11 prosent sammenlignet med året før, og hadde i 2019 en bokført inntekt på 140 millioner kroner.

– Vi flyttet fra Indekshuset på Solli Plass i Oslo til Bjørvika. Selv om det var planlagt, merket vi at flyttingen påvirket omsetningen noe mer negativt enn vi hadde lagt til grunn, uttalte daglig leder Odd Nymark til Finansavisen.

Han viste også til at firmaet fikk et omsetningsfall som følge av at en av partnerne, Jøran Kallmyr, ble utnevnt til justisminister, og at partnerne Audun L. Bollerud og Thomas Smedal sluttet, og tok med seg en del klienter ut døren.

- Tross de utfordringene koronaviruset har hatt for advokatbransjen, vil vi øke omsetningen i år til omtrent 150 millioner kroner. Det er vi fornøyd med, sa Nymark til FA.

Powered by Labrador CMS