- Vi har et uttalt mål om at det skal være mulig å kombinere partnerstilling med et familieliv; inkludert småbarnstilværelsen, sier nyutnevnt Kvale-partner Stine Eriksrød.

Tre senioradvokater rykker opp og blir partnere i Kvale

Kvale nærmer seg en tredjedel kvinnelige partnere.

Publisert Sist oppdatert

Kvale har tatt opp de tre advokatene Stine Eriksrød (34), Lilly Kathrin Relling (39) og Jonas D. Benkow (35) som nye partnere i firmaet. De tre har alle til nå vært senioradvokater i firmaet.

Eriksrød har vært senioradvokat i Kvale siden 2018, og har bred erfaring med rettstvister innen fast eiendom og entreprise, ansvarssaker, generell kontraktsrett og erstatning. Hun har også bakgrunn fra Ræder.

- Ydmyk og takknemlig

Kvale opplyser at hun har særlig god kompetanse med håndtering av tvister som oppstår ved kjøp og salg av fast eiendom, og tvister som oppstår underveis i eiendomsprosjekter eller etter kontraktens avslutning.

- Jeg er utrolig stolt av å bli en del av det dyktige partnerskapet i Kvale i så ung alder. Det å få opprykk i foreldrepermisjon viser med tydelighet Kvales verdier. Kvale har i lang tid arbeidet proaktivt og strategisk for større mangfold, og med å være et godt forbilde i debatten om kvinner og karriere i advokatselskapene. Jeg er ydmyk og takknemlig for å være en av de utvalgte, sier Eriksrød til Advokatbladet.

Nærmer seg en tredjedel kvinner

Kvale har med opprykkene en kvinneandel i partnerskapet på 29,5 prosent. 13 av de 44 partnerne er nå kvinner.

Jonas D. Benkow.

- Hva blir dine viktigste oppgaver i din nye jobb fremover?
- Jeg rykker opp til partner sammen med kollega Jonas D. Benkow i eiendom- og entrepriseavdelingen. Vi utfyller hverandre ved at hans ekspertise er eiendomstransaksjoner og min er entreprise og fast eiendoms rettsforhold. Sammen skal vi styrke avdelingen og med våre kollegaer fortsette å yte god juridisk bistand til byggherrer, entreprenører, rådgivere og andre i eiendomsbransjen.

- Forhåpentligvis vil jeg fremdeles gå en del i retten, men jeg vil også måtte fokusere på de administrative oppgaver som tilligger det å lede et av Norges ledende advokatfirmaer. Det gleder jeg meg enormt til, sier Eriksrød.

Fast eiendomsspesialisten Jonas D. Benkow (35) startet sin karriere som advokatfullmektig i Kvale i 2013, og jobbet senere noen år som konsernadvokat i Coor Service Management før han kom tilbake til Kvale i 2020.

Lilly Kathrin Relling.

Han har erfaring fra en rekke eiendomstransaksjoner, kontraktsrådgivning – og forhandlinger, bistand i løpende kontraktsforhold og tvistesaker.

AIJA-representant

Lilly Kathrin Relling startet sin karriere i Kyllingstad Kleveland, og kom inn som senioradvokat i Kvale i 2017. Hun er tilknyttet firmaets avdeling innen olje, gass og shipping.

Relling bistår norske og utenlandske klienter på ulike forretningsjuridiske områder og har betydelig erfaring med rådgiving til aktører innenfor shipping- og offshoreindustrien. Hun er også norsk representant i det internasjonale advokatnettverket AIJA (International Association of Young Lawyers).

Powered by Labrador CMS