Managing partner Marius L. Andresen i Kvale.
Managing partner Marius L. Andresen i Kvale.

Kvale etablerer seg i Tromsø

Satsingen i Tromsø skjer som følge av at det lokale advokatfirmaet Rønning-Hansen går inn i Kvale, melder firmaet i en pressemelding. Fire nye partnere og fem medarbeidere er på plass fra 1. mars.

Publisert Sist oppdatert

– Vi har de siste årene hatt et stort fokus på at vi må vokse for at vi fortsatt skal være attraktive for våre kunder, sier managing partner Marius L Andresen.

1. mars blir det Tromsøbaserte advokatfirmaet Rønning-Hansen en del av Kvale, og etablerer seg dermed i byen med fire nye partnere og fem medarbeidere.

Dette melder Kvale i en pressemelding tirsdag formiddag.

- Fortsetter veksten

Advokatfirmaet Rønning-Hansen ble etablert i Tromsø i 2009 og har markert seg innen sektorer som havbruk, fiskeri, eiendom- og eiendomsutvikling, reiseliv og turisme. Firmaets grunnlegger Rode Rønning-Hansen var i tillegg en av de høyest rangerte advokatene innen havbruk i Finansavisens årlige advokatundersøkelse.

- Vi ser etableringen i Tromsø som en meget spennende mulighet til å fortsette veksten sammen med meget dyktige advokater som kjenner markedet og som er anerkjente i næringer som er viktige både for landsdelen og nasjonalt, sier Andresen i pressemeldingen fra firmaet.

Powered by Labrador CMS