Christian Dahl Aaser, Gjermund Mathisen og Sigurd Vestrheim.

Nye partnere i Kvale, Hjort, Arntzen de Besche og Hansson

Christian Dahl Aaser, Sigurd Vestrheim, Kurt A. Elvevoll og Gjermund Mathisen har byttet jobb.

Publisert Sist oppdatert

Høsten fører med seg flere partneropprykk og jobbskifter i advokatbransjen.

Christian Dahl Aaser har sluttet som juridisk direktør i TGS ASA, og har nå gått inn i en stilling som partner i advokatfirmaet Hjort. Aaser har spisskompetanse innen børs og kapitalmarked.

Med hans kommersielle forståelse og juridiske tyngde er vi sikre på at Christian raskt blir en viktig ressurs for våre klienter, sier managing partner Anne Marie Due i en pressemelding.

– Christian har en profil som er svært ettertraktet. Han har bred erfaring, solid bransjekunnskap og juridisk ekspertise som blir sentral i Hjorts strategiske satsing innenfor M&A og selskapsrett. Når han i tillegg er omgjengelig og imøtekommende er han et viktig tilskudd for oss i Hjort, sier hun.

Blir AdeB-partner i Stavanger

Kurt A. Elvevoll er ny partner ved Stavanger-kontoret til Arntzen de Besche. Han har jobbet med bygg- og entrepriserett i over 25 år, og har vært partner i Ryger siden 2013.

Kurt A. Elvevoll.

Før det arbeidet han i advokatfirmaet Helle, og som partner i advokatfirmaet ProJure. Han har også erfaring som dommerfullmektig fra Dalane tingrett.

- Vi er veldig glade for å få en av regionens mest erfarne entrepriseadvokater med på laget. Han vil bidra til å øke Arntzen de Besche sitt fotavtrykk innenfor entreprise og fast eiendom i vesentlig grad. Med Kurts betydelige erfaring vil komplementere firmaets kompetanse både i regionen— og i landet for øvrig— og styrke vår satsing innenfor området, forteller Anders Rødland, leder for Stavanger-kontoret, i en pressemelding.

Ny partner i Hansson

Advokatfirmaet Hansson har rekruttert Sigurd Vestrheim som assosiert partner fra SGB Storløkken.

Vestrheim har primært erfaring innenfor fast eiendom, entreprise og prosedyre, og har tidligere arbeidet i Bull før han tiltrådte i SGB Storløkken i 2018.

Advokatfirmaet Hansson AS er medlem av det internasjonale nettverket International Practice Group.

Fra ESA til Kvale

Gjermund Mathisen går inn som partner i advokatfirmaet Kvale etter å ha arbeidet som direktør for ESAs konkurranse- og statsstøtteavdeling siden 2014. Han har også erfaring fra ESAs juridiske avdeling, EFTA-domstolen, Europakommisjonen og fra lovavdelingen i Justis- og beredskapsdepartementet.

Konkurranserett, statsstøtte og generell EU- og EØS-rett er blant områdene med sterkest vekst i Kvale.

- EU- og konkurranserett, samt statsstøtte- og anskaffelsesrett er fagområder hvor vi opplever betydelig oppdragstilfang, og vi er derfor svært fornøyde med å få Gjermund Mathisen med på laget. Hans bakgrunn som direktør for ESAs konkurranse- og statsstøtteavdeling er svært verdifull. Med rekrutteringen av Gjermund får vi et av de sterkeste partnerlagene på disse fagområdene, sier managing partner Marius L. Andresen i en pressemelding.

Powered by Labrador CMS