Aslak Støen forlater eiendomsavdelingen hos CMS Kluge.

Han er ny partner i RSM Advokatfirma

Aslak Støen blir eiendomsavdelingens første partner.

Publisert Sist oppdatert

Aslak Støen kommer fra en stilling som assosiert partner i CMS Kluge, men har bakgrunn både fra EY, BAHR, Huseiernes Landsforbund og som dommerfullmektig.

Gjennom karrieren har han primært arbeidet med eiendom. Det skal han også hos RSM.

- Vi har en betydelig andel klienter som driver med eiendomsrelatert virksomhet. Derfor er det et kupp for oss å få inn en partner som har en fagkompetanse som Aslak. Ønsket er å kunne tilby bredere og mer fullstendig rådgivning til disse kundene, sier managing partner Morten H. Christophersen i en pressemelding.

- Vi har allerede kompetanse på feltet med flere dyktige advokater, men det har også vært viktig å få en partner på dette området.

Støen har mange års erfaring innen både bolig-, fritids- og næringseiendom. Han har arbeidet med eiendomsutvikling og leiekontrakter, men også kjøp og salg. I tillegg har han bistått en rekke ulike privat- og næringsaktører, samt det offentlige.

Støen selv ser frem til nye utfordringer.

- Eiendomsfaget og -bransjens behov for rådgivningstjenester har et vidt spenn, både innen eiendomsutviklingsprosjekter og transaksjoner. Det å kunne se helheten, og å levere sømløse advokattjenester innen eiendomsjuss sammen med RSMs veletablerte skatte- og avgiftsrådgivning, vil utvilsomt være nyttig for våre klienter, sier han.

Powered by Labrador CMS