F.v.: Hans Cappelen Arnesen, June Snemyr, Hans Haugstad, Ellen Teresa Heyerdahl, Sverre Tyrhaug og Lars Eirik Gåseide Røsås.

IBA-KONFERANSEN 2023

Thommessen på tur til Versailles

Seks Thommessen-partnere inviterte advokater fra flere verdenshjørner til en uformell utflukt til Versailles-palasset utenfor Paris. Her er bildene fra turen!

Publisert Sist oppdatert

PARIS: Thommessen har gjort alvor av tradisjonen for å arrangere sightseeing i forbindelse med den årlige IBA-konferansen.

Dette har brakt gjengen til alt fra den demilitariserte sonen mellom Sør-Korea og Nord-Korea i 2019, til Lille Havanna i Miami i 2022.

I år sto Paris for tur, og i den forbindelse inviterte firmaet til en guidet tur til det verdenskjente Versailles-palasset.

– IBA er en hektisk uke og det er mange som ikke rekker å se så mye utover konferansesenter og diverse hoteller. Vi synes derfor det er fint å samle en busslast av våre beste internasjonale venner og ta de med på en uformell utflukt, forteller managing partner Sverre Tyrhaug.

Leder strategi- og finanskomité

Tyrhaug er også leder i IBAs strategi- og finanskomité, som er en del av den mer overordnede «Law Firm Management»-komitéen i organisasjonen.

Tyrhaug i panelsamtale med den britiske advokaten Georgia Dawson, fra advokatfirmaet Freshfields Bruckhaus Deringer i London.

På årets konferanse var han med på å arrangere en paneldebatt med tittelen «Do clients fit into strategy?», i regi av strategikomitéen.

Her diskuterte panelet, som bestod av advokater fra Thailand, England, Irland, Finland og USA, sine egne erfaringer med å inkludere klientenes perspektiver og tilbakemeldinger i strategiplanleggingen.

Bildedryss fra Versailles

Før startskuddet gikk for disse faglige IBA-sesjonene, var det altså en mer uformell utflukt til Versailles som stod for tur for Thommessen-teamet og deres internasjonale kollegaer.

Med i busslasten var også Advokatbladet – selvsagt med kameraet på slep:

Nærmere førti advokater fra flere forskjellige land var med på Thommessens Versailles-tur. Her står gjengen samlet på slottsplassen.
I år som i fjor, var Thommessen-partnerne Ellen Teresa Heyerdahl og June Snemyr med på IBA-konferansen og på det som er i ferd med å bli en tradisjonsrik utflukt på den aktuelle IBA-lokasjonen. Neste år står Mexico City for tur.
Managing partner Sverre Tyrhaug, som her befinner seg i den berømte speilsalen, er godt kjent med de aller fleste av advokatene som deltok på turen. Flere av dem er internasjonale kollegaer fra diverse saker han har jobbet med.
Slottets speilsal, eller «Galerie des Glaces» som den heter, er 73 meter lang og et av palassets mest kjente rom.
Den guidede turen gikk innom en rekke av de kongeliges private rom på slottet, som ellers er lukket for publikum som ikke har med egen guide. Guiden i rød jakke fortalte med stort engasjement om historien bak rommene og gjenstandene, og om menneskene som har bodd der opp gjennom tidene.
Guiden ledet også an til «Ópera real de Versalles» - hovedteatret og operahuset i Versailles-palasset. Her arrangeres en rekke konserter og forestillinger som man kan kjøpe egne billetter for å se. Vanligvis er rommet derfor stengt for omvisning, men Thommessen-gjengen var heldige!
Ellen Teresa Heyerdahl står her ved inngangen til «La Chapelle Royale» - det kongelige kapellet på slottet som ble åpnet i 1699.
Det var et fornøyd Thommessen-crew som etter omvisningen var klare for å ta fatt på resten av uka på IBA. Fra venstre står Hans Cappelen Arnesen, June Snemyr, Hans Haugstad, Ellen Teresa Heyerdahl, Sverre Tyrhaug og Lars Eirik Gåseide Røsås. Sistnevnte er basert på firmaets London-kontor, og tok toget til Paris for å delta på konferansen.
Powered by Labrador CMS