BAHR-partner Ida Marie Windrup på firmaets årlige IBA-frokost - denne gang i Paris.

IBA-KONFERANSEN 2023

BAHR sparrer med globale «best-friends»

– Vi har ingen kontorer utenfor Norge, og ønsker i stedet å ha nære og sterke relasjoner med de ledende advokatfirmaene i jurisdiksjoner globalt, sier BAHR-partner Ida Marie Windrup. Firmaet arrangerte en tradisjonsrik frokost under IBA-konferansen i Paris.

Publisert Sist oppdatert

PARIS: Advokatbladet har nylig skrevet om flere av de norske advokatfirmaene som i forrige uke kunne skilte med egne arrangementer i forbindelse med årets IBA-konferanse. 

I denne rekka finner vi også BAHR, som i mer enn ti år har hatt for tradisjon å diske opp med «breakfast receptions» for sine internasjonale kollegaer på IBA.

Ifølge BAHR-partner Ida Marie Windrup, er dette er et konsept de har hatt stor suksess med. 

– Formålet er å samle gode og mangeårige forbindelser til en hyggelig og uformell samling før de fleste spres rundt på forskjellige IBA-arrangementer. Hvert år er det ventelister for å delta og deltakere melder at de «holder av» mandag morgen for BAHRs frokost, så det er en viktig tradisjon for oss, forteller hun.

Viktig internasjonal møteplass

Firmaet har ingen kontorer utenfor Norge, og ønsker i stedet å ha nære og sterke relasjoner til ledende advokatfirmaer i andre jurisdiksjoner, forklarer Windrup.

– BAHR opererer internasjonalt, og internasjonale arenaer som dette er derfor viktige møteplasser. På IBA kan vi sparre med våre globale «best-friends», lære, dele og diskutere trender vi møter på tvers av landegrenser.

På årets frokost deltok i underkant av to hundre advokater fra en rekke forskjellige land: Japan, Brasil, India, Irland, Spania, Nederland, USA, Frankrike og England er noen av landene som var representert på fasjonable «Automobile Club de France».

Advokatbladet stilte selvsagt opp på tom mage - også denne gang med kameraet parat:

Automobile Club de France er en tradisjonsrik klubb som ble grunnlagt i 1895, og som tidligere arrangerte billøp - derav navnet Automobile. Klubben ligger på Place de la Concorde, helt i enden av Champs-Élysées. Under fjorårets IBA-konferanse i Miami ble BAHR-frokosten arrangert i spektakulære Villa Casa Casuarina, som er designeren Gianni Versaces gamle bolig.
Dette er andre året på rad at Ida Marie Windrup er med som representant for firmaet på IBA-konferansen. I tillegg har hun flere ganger deltatt på arrangementer knyttet til IBAs Banking Law-komité og Maritime & Transport Law-komité. Dette er relevante fora for hennes egne fagområder, ettersom hun er leder for BAHRs Banking & Debt Capital Markets-gruppe. – IBA er en effektiv møteplass for å vedlikeholde eksisterende relasjoner og skape nye, sier Windrup.
BAHR-partner Øystein Guvåg og managing partner Thomas Svensen var også med i firmaets delegasjon på årets konferanse. De sørget for at alle gjestene hadde blodsukkeret i vater før det var tid for å gyve løs på resten av uka på IBA.
For å matche klubbens billøp-historie, sørget BAHR-gjengen for å installere to bilsimulatorer i rommet. Flere av gjestene dristet seg til en runde bak rattet, og MP Thomas Svensen var intet unntak. – Vi opplever at gjestene trives med at det er litt nedpå og uformelt, forklarer Windrup. I bildet, fra venstre: Øystein Guvåg, Morten Smørdal og Ida Marie Windrup, med Thomas Svensen konsentrert bak rattet i front.
Også Windrup imponerte med råkjøring av ypperste klasse. Hverken Svensen eller Guvåg så ut til å være uenige i det. Frokost og bilsimulator ble dermed en innholdsrik kickstart på IBA-konferansen. – Resten av uken i Paris gikk med til en rekke en- til-en møter, lunsjer, middager og ulike events arrangert av firmaer i utlandet. Vi hostet også noen mindre middager med en engere krets av internasjonale forbindelser, forteller Windrup.
Powered by Labrador CMS