Stig Bech.

Stig Bech går fra Wiersholm til Haavind

- Haavind er kanskje det firmaet som historisk har vært "Eiendom" med stor "E". Det er et firma jeg kjenner veldig godt og som har kvalitet og verdier det er lett å identifisere seg med, sier han.

Publisert Sist oppdatert

Stig Bech er kanskje en av landets mest kjente advokater innenfor fast eiendom. Etter noen år som konsernsjef i Solon Eiendom, returnerte han til advokatbransjen og ble partner i Wiersholm i 2021. Nå beveger han seg på ny. 

I en pressemelding tirsdag formiddag, ønsker Haavind Bech velkommen som ny partner fra 1. juni. 

- Stig er en av de aller mest erfarne advokatene i vår bransje, og har et unikt nettverk som også passer godt med bredden i vår eiendomssatsning, sier Herman Roksund, partner og leder av avdelingen for eiendomstransaksjoner. 

- Han har også hatt en rekke sentrale verv, og vil være et verdifullt tilskudd for både vår avdeling og for firmaet som helhet. Vi gleder oss til å få Stig med på laget vårt.

- "Eiendom" med stor "E"

I tillegg til nesten to år som konsernsjef i Solon, har Bech også bakgrunn som partner i både BAHR og Wikborg Rein. 

Som advokat arbeider han primært med transaksjoner, eiendomsutvikling, myndighetskontakt, finansiering og restrukturering i eiendomssektoren.

Ved siden av advokatvirket har han flere verv, blant annet som styreleder i Norsk Eiendom

- Haavind er kanskje det firmaet som historisk har vært "Eiendom" med stor "E". Det er et firma jeg kjenner veldig godt og som har kvalitet og verdier det er lett å identifisere seg med, sier Bech. 

- Vil alminneliggjøre psykiske lidelser

Det er ikke bare innenfor eiendom at Bech har markert seg. Det har han også gjort med åpenhet. 

I 2021 prydet han forsiden til Dagens Næringsliv hvor han for aller første gang snakket offentlig om hvordan det oppleves for han å kombinere diagnosen bipolar lidelse med det å være advokat.

- Jeg gjorde det fordi jeg hadde tro på at det kunne være et lite bidrag i arbeidet med å alminneliggjøre psykiske lidelser, sa han til Advokatbladet den gang. 

I tiden etterpå har han snakket om temaet flere ganger, blant annet i podkasten Inkludert, hvor han understreket viktigheten av at rollemodeller snakker om egen sårbarhet.

 

Powered by Labrador CMS