Stig Bech ser frem til nye utfordringer i Wiersholm.

Nå er han snart tilbake i advokatbransjen

I en årrekke var Stig Bech rangert som landets fremste advokat innen fast eiendom. Fra nyttår blir han partner i Wiersholm. - Jeg gleder jeg meg skikkelig til å begynne som advokat igjen, sier Bech.

Publisert Sist oppdatert

– Vi er glade for å få en av Norges mest erfarne og kunnskapsrike eiendomsadvokater med på laget. Stig har unik kompetanse og en posisjon i eiendomsbransjen som vil styrke fagmiljøet vårt og ikke minst vår kapasitet til å gi klientene markedets beste bistand, sier managing partner Morten Goller i en melding.

Trengte fornyelse

Stig L. Bech, som i mange år var BAHR-partner, begynner som partner i Wiersholm fra 1. januar 2021, etter halvannet år som administrerende direktør i børsnoterte Solon Eiendom.

– Wiersholm har en markant eiendomssatsing med flotte folk jeg kjenner godt fra før. Jeg er takknemlig for at Wiersholm gir meg en slik mulighet, og gleder meg til å gå «all in» fra nyttår, sier Stig L. Bech i meldingen

Bech ble i tolv år rangert som landets fremste advokat i kategorien fast eiendom i Finansavisens årlige undersøkelse. Nå ser han frem til å komme på plass i det han omtaler som et av landets fremste advokatfirmaer.

- Wiersholm er en av de etablerte advokatvirksomhetene som spiller en kraftfull rolle basert på høy fagkompetanse og med flinke advokater, men også gjennom sin kommersielle teft, sier Bech til Advokatbladet.

I Wiersholm skal Bech hovedsakelig arbeide med eiendomstransaksjoner, eiendomsutvikling og annen «corporate real estate», slik han også gjorde det som BAHR-partner inntil utgangen av 2018.

- Sånn sett blir det mye av den samme type aktivitet. Jeg er veldig glad i BAHR, etter seksten flotte år i et førsteklasses firma. Samtidig blir det fint med litt nye impulser, sier Bech.

Var i tenkeboksen

27. august ble det klart at Bech ville fratre som administrerende direktør i Solon Eiendom, og at Andreas Martinussen skulle ta over.

- Sammen med en entusiastisk stab og ambisiøse eiere, gjennomførte vi en industrialiseringsprosess. Da den jobben var gjort og vi gikk over i en løpende driftsfase, var det helt naturlig at Andreas Marthinussen tok over min rolle, sier Bech.

Overfor Advokatbladet erkjenner Bech at det har vært krevende å bestemme seg for om han skulle fortsette industrielt i eiendomsbransjen, eller gå tilbake til virket som advokat.

-Men nå er avgjørelsen tatt – og jeg gleder jeg meg skikkelig til å begynne som advokat igjen, sier Bech.

-Unik markedskunnskap

Tom Rune Lian, partner i Wiersholm og leder for firmaets eiendomsavdeling, ser frem til å jobbe tett sammen med Stig L. Bech fremover:

– Wiersholm har over tid opplevd vekst i eiendomsoppdrag, og vi har flere spennende prosjekter i vente som vi ser frem til å få Stig med på. Stig har en unik markedskunnskap, faglig innsikt og en teft for gode løsninger, som vil bidra til å skape merverdi for våre klienter. Med Stig på laget vil vi utgjøre en enda større forskjell, sier Lian.

Fikk kjempebonus

Da Bech tiltrådte stillingen i Solon ble det kjent at han skulle motta en bonus på 27,9 millioner kroner som skulle reduseres dersom Bech forlot selskapet etter mindre enn fem år .

Overfor Estate Nyheter som også har omtalt saken, ønsker ikke Bech kommentere hva som skjer med denne nå.

- Børsmeldingene fra Solon gir all informasjon Solon skal gi. Så vil informasjon for øvrig følge av regnskaper og mine ligningstall når de i tur og orden blir offentlige, sier Bech til nettstedet.

Powered by Labrador CMS