Stig Bech ser frem til flere oppgaver for Norsk Eiendom-styret.

Stig Bech blir styreleder i Norsk Eiendom

- Foreningen har en nøkkelrolle i å bygge bro fra bransjen til samfunnet, sier Wiersholm-partner Stig Bech.

Publisert

Styret i Norsk Eiendom

  • Leder: Stig L. Bech (Wiersholm), 2021-2023
  • Ida Aall Gram (AF Gruppen), 2020-2022
  • Ingse Galtung Døsvig (Bara Eiendom), 2020-2022
  • Mona Aarebrot (Aspelin Ramm), 2021-2023
  • Marcus Dons (Pellerin), 2021-2023
  • Esben S. Svalastog (Grunnsteinen), 2021-2023
  • Observatør: Katharina Bramslev (Grønn Byggallianse)

Wiersholm-partner Stig Bech er valgt som styreleder i eiendomsselskapet Norsk Eiendom, opplyser selskapet på sine nettsider.

Stig Bech startet ved nyttår som partner i Wiersholm, og er en ledende advokat innen eiendomsrett.

Han har i hovedsak jobbet med transaksjoner, eiendomsutvikling, myndighetskontakt, finansiering og restrukturering i eiendomsforetak.

- Bygger bro

- Foreningen har en nøkkelrolle i å bygge bro fra bransjen til samfunnet. Særlig under pandemien har vi sett hvor verdifullt det er med en bransjeforening som kan finne løsninger med leietakere og myndigheter nasjonalt, og gi juridiske og andre råd til medlemsbedriftene, understreker Bech i en melding.

Norsk Eiendom er en bransjeforening for eiendomsaktører i Norge med omtrent 250 medlemmer. Medlemmene utvikler bolig- og næringseiendom, og drifter og forvalter næringseiendom.

Også flere av landets advokatfirmaer er medlem av foreningen.

- Møter samfunnsengasjement

Bech ser frem til å fortsette det viktige arbeidet med å skape gode planprosesser, balanserte modeller for utbyggingsavtaler, rammevilkår som stimulerer bærekrafthensyn, rom for dekning av boligbehovene til eldre, lavtlønnede og andre som av ulike årsaker sliter med å finne en plass i boligmarkedet.

- Jeg opplever at advokatene har et ekte samfunnsengasjement, typisk når det gjelder mangfold, bærekraft og ideelt arbeid. Hos Wiersholm møter jeg holdninger og verdier jeg identifiserer meg med, og også konkrete tiltak for å utgjøre en positiv forskjell på flere samfunnsområder, uttalte Bech til Advokatbladet tidligere i år.

Powered by Labrador CMS