Line Wefald, managing partner i Grette.

Grette åpner kontor i Mo i Rana

Den nye satsingen blir en egen avdeling for fiskeri og havbruk. - Nå skal vi ta vare på våre fortrinn, sier managing partner Line Wefald.

Publisert Sist oppdatert

Fra 2019 til 2022 økte Grette omsetningen med rundt 60 prosent til om lag 320 millioner kroner. 

- Vi har jobbet med flere prestisjesaker både nasjonalt og regionalt, og vi har en sterk posisjon på viktige områder. Nå skal vi ta vare på våre fortrinn, samtidig som vi skal markere oss innen fiskeri og havbruk, sier managing partner, Line Wefald.

Grette har allerede flere kunder i Nordland, særlig innenfor bygg, anlegg, industri og energi. Firmaet mener det er potensiale for å gjøre mer. 

«Ved å etablere kontor i Mo i Rana og i Nordland blir Grette en «first mover» i regionen. Ingen andre av de store advokatfirmaene er her og det er viktig for oss å komme enda tettere på en attraktiv region som har mange fremoverlente bedrifter med høy verdiskaping», skriver Grette i en pressemelding. 

Det var Finansavisen som skrev om nysatsingen først. 

- Skal gi oss et nytt løft 

Regionskontoret skal ledes av Thomas Andreassen. De siste seks årene har han vært partner i advokatfirmaet Nord. Han har også bakgrunn fra Wikborg Rein, samt fiskeridepartementet.

- Fiskeri og Havbruk blir et nytt satsingsområde for oss, og i kombinasjon med etableringen i nord skal det gi oss et nytt løft. Det er fantastisk å ha fått en kapasitet som Thomas Andreassen til å lede vårt nye virksomhetsområde, og han vil få sitt hovedsete i Mo i Rana. Der vil han ganske raskt få følge av flere dyktige advokater, sier Wefald.

Firmaet har også hanket inn ytterligere tre nye partnere. 

Hanker inn nye partnere

Etter ti år som juridisk direktør i AF Gruppen, gjør Christoffer Fjellheim «comeback» i Grettes avdeling for bygg, anlegg og eiendom. 

Axel M. Thorsdal går inn som ny partner innenfor corporate og finans, samt energi og industri. Han kommer nå fra batteriselskapet Freyr, og har bakgrunn fra blant annet EuroChem i Sveits og Kværner i Russland. 

Etter ti år som internadvokat, ble Skule Bakka partner i Grette like før jul. Han er spesialisert innenfor entreprise, bygg og anlegg, og kom fra en stilling som juridiske direktør i byggleverandøren Caverion Norge. 

Powered by Labrador CMS