Skule Bakka.

Blir partner i Grette etter ti år som internadvokat

– Det blir spennende å komme tilbake til et juridisk miljø, der jeg både får større anledning til å dykke ned i enkeltsaker og samtidig kan fortsette å være en kommersiell og strategisk rådgiver for klientene. 

Publisert

Etter ti år som juridisk direktør i Caverion Norge, skal Skule Bakka igjen arbeide i et eksternt advokatfirma som ny partner i Grette. 

– Bakka har verdifull erfaring innen tekniske entrepriser. Vi opplever høy aktivitet og stor etterspørsel fra denne sektoren, sier Anders Myhre, leder for firmaets bygg- og anleggsavdeling, i en pressemelding.

– Han vil bistå med verdifull innsikt i prosjektutførelse og være med på å optimalisere tilbudet vårt til tekniske entreprenører. Dette vil ha stor betydning for våre kunder som kjenner på en usikker markedssituasjon.

– En overgang

Før han kom til Caverion, arbeidet Bakka i Siemens AS. Han har også erfaring fra entrepriseavdelingen i Haavind. 

I tillegg har han jobbet som dommerfullmektig, samt som politiadvokat. 

Nå gleder han seg til å ta fatt på arbeidsoppgavene i Grette. 

– Selv om det selvfølgelig vil være en overgang fra min tidligere stilling, vil nok det juridiske arbeidet i stor grad være sammenfallende med det arbeidet jeg har utført som internadvokat, sier Bakka til Advokatbladet. 

Større anledning til fordypning

Med seg har han nettverk, erfaring og betydelig kunnskap om bransjen og mekanismene i større virksomheter. 

– Dette er kunnskap jeg ser frem til å dele med flere klienter, sier Bakka. 

– Det blir spennende å komme tilbake til et juridisk miljø, der jeg både får større anledning til å dykke ned i enkeltsaker og samtidig kan fortsette å være en kommersiell og strategisk rådgiver for klientene. Også har jeg selvfølgelig som mål å bidra at den positive utviklingen i Grette fortsetter.

Powered by Labrador CMS