Christian Bendiksen.

Nye partnere i Bull, BAHR og Riisa

Advokatfirmaet Bull satser på kunstig intelligens og har hanket inn Christian Bendiksen. I både Riisa og BAHR har det vært interne opprykk. 

Publisert Sist oppdatert

Tirsdag ettermiddag slapp nyheten om at teknologiekspert Christian Bendiksen forlater sin stilling som partner i Brækhus til fordel for en stilling som partner i Bull. 

- Christian har jobbet med ulike rettslige aspekter ved bruk av kunstig intelligens i mange år allerede, og kan både jussen og teknologien svært godt. Med Christian styrker vi derfor vår posisjon i dette markedet betraktelig, sier daglig leder i Bull, Tine Wærsten, i en pressemelding. 

Bendiksen har både vært partner, og ledet Brækhus' teknologiavdeling, de siste ti årene. I 2019 ga han ut boken «Når juss møter AI» sammen med Eirik Norman Hansen.

- Jeg ser frem til å bidra inn i teknologifeltet og den utviklingen som skjer der innen kunstig intelligens, og også på konkurranserett. Her ligger det mange muligheter til å skape viktige synergier med flere fagområder som vil komme til stor nytte for våre klienter fremover. Ikke minst har Bull en kultur som gir en unik posisjon i markedet, sier han. 

To nye partnere i Riisa 

I slutten av september meldte Riisa at advokatene Oda Jepsen og Amund Steinsvik har blitt tatt opp som partnere. Begge rykker opp fra årsskiftet. 

Både Jepsen og Steinsvik har arbeidet i Riisa siden 2015, hvor de hovedsakelig jobber med tvisteløsning opp mot forsikringsselskaper. Steinsvik har tidligere også arbeidet flere år i domstolene. 

- Med disse partneropptakene fortsetter Advokatfirmaet RIISA arbeidet med å ytterligere styrke vår posisjon i markedet som landets fremste fagmiljø innen forsikrings-/erstatningsrett og prosess, skriver firmaet på sine nettsider

Opprykk i BAHR

De siste ti årene har Eirik Basmo Ellingsen arbeidet i BAHR. Nå har han tatt steget inn i partnerskapet. 

Ellingsen leder BAHRs IP-avdeling og er også nestleder av firmaets teknologigruppe. 

Hans praksis er primært fokusert på tvistesaker og rådgivning knyttet til teknologi, herunder teknologiutvikling, FoU-avtaler, lisensavtaler, samt kjøp og salg av teknologiselskaper. Han bistår norske og internasjonale kunder innenfor en rekke sektorer, deriblant energi, fiskeri og havbruk, biovitenskap, IT og digital innovasjon.

Powered by Labrador CMS