Mandag begynte Kristoffer Sivertsen i ny jobb i Elden. Her fra sitt forrige kontor.

Tidligere statssekretær blir ny partner i Elden

- Ikke vanskelig å si ja, sier Kristoffer Sivertsen (31).

Publisert Sist oppdatert

Tidligere statssekretær Kristoffer Sivertsen (Frp) er utnevnt som ny partner i Elden.

Han skal arbeide ved firmaets Stavanger-kontor og begynte i jobben mandag.

- Jeg opplever Elden som et litt annerledes advokatfirma, og som veldig spennende og ambisiøse. Firmaet tar sakene folk gjerne tenker det er utenkelig å vinne, og klarer ofte å pushe rettstilstanden. I tillegg gjør de mye rettspolitisk arbeid. Det var ikke vanskelig å si ja til å begynne der, sier Sivertsen til Advokatbladet.

Fortsetter i lokalpolitikken

Han skal kombinere den nye advokatjobben med et verv i kommunestyret i Stavanger.

I Elden kommer Sivertsen til å arbeide med et bredt spekter av saker.

- Jeg ser frem til å drive strategisk rådgivning mot både bedrifter og privatpersoner. Det blir både arbeidsrett, selskapsrett, og forretningsjus, sier Sivertsen, som måtte forlate stillingen som statssekretær i Justisdepartementet da Fremskrittspartiet gikk ut av regjeringen i januar.

Fremtidsrettet

Sivertsen skrev masteroppgave om innovasjon og legaltech i advokatbransjen, og har hatt spesielt fokus på arbeidet med advokatlov.

- Selvfølgelig er det vemodig ikke å få fullført det arbeidet. Jeg håper jeg har klart å bidra til et større fokus på legaltech, både innenfor departementet og utad, og har forsøkt å være en god ambassadør for å få til en fremtidsrettet advokatlov. Jeg skulle selvfølgelig ønske jeg kunne ha fullført det arbeidet, uttalte Sivertsen til Advokatbladet den gangen.

Powered by Labrador CMS