Harald Hellebust.

Harald Hellebust er ny styreleder i Wiersholm

- Advokatbransjen kommer til å endre seg betydelig i årene som kommer, og Wiersholm skal være med på å sette både retning og fart fremover.

Publisert Sist oppdatert

Siden 2019 har partner Kjersti T. Trøbråten sittet som styreleder i Wiersholm. Nå er tiden inne for et skifte, og Trøbråtens partnerkollega, Harald Hellebust, har overtatt vervet.

- Jeg er takknemlig for tilliten fra partnerskapet og ser frem til å fortsette det gode arbeidet som er lagt ned av Kjersti, som har gjort en fantastisk jobb i rollen som styreleder før meg, sier Hellebust i en pressemelding.

- Jeg er en av mange ansatte i Wiersholm, og det er summen av alt arbeidet som gjøres som bringer oss videre som firma. Som styreleder håper jeg å bidra til å sette retningen for hvor vi går. Det handler om å starte med hva vi ønsker å oppnå, og så gjør vi jobben med å komme dit etterpå.

- Skal sette både retning og fart fremover

Advokatbransjen kommer til å endre seg betydelig i årene som kommer, spår Hellebust.

- Wiersholm skal være med på å sette både retning og fart fremover. Vi er, og skal alltid være, et fremtidsrettet og inspirerende firma for både ansatte og klienter, sier han.

- Styret i Wiersholm er ansvarlig for den overordnede strategiske retningen, og vi jobber nå med den strategiske plattformen for den kommende perioden. Faglig utvikling, innovasjon, forretningsutvikling og inkludering og mangfold blir åpenbart viktige elementer i en slik plattform. Vi skal skape verdier for våre klienter, og det betyr at vi hele tiden må utvikle oss, utdyper Hellebust overfor Advokatbladet.

Ledende innenfor transaksjoner

Hellebust leder Wiersholms transaksjonsavdeling, og har vært partner i selskapet siden 2010. To år før det igjen fikk han møterett for Høyesterett.

Han har utmerket seg i kategorien for oppkjøp og fusjoner i flere advokatkåringer, deriblant Chambers & Partners, Legal 500 og Finansavisens årlige advokatundersøkelse.

Powered by Labrador CMS