Schjødt har de tre advokatene i landet med høyest inntekt i 2020.
Schjødt har de tre advokatene i landet med høyest inntekt i 2020.

10 av landets 31 best betalte advokater jobber i BAHR

Mens Schjødt tar de aller øverste plassene, dominerer BAHR stort på resten av inntektstoppen i advokatbransjen.

Publisert

Nylig ble Skattelistene 2020 offentliggjort. Der kommer det frem at 31 advokater hadde en inntekt på mer enn 20 millioner kroner i fjor, skriver Dagens Næringsliv som har utarbeidet en egen oversikt over advokater.

Om man ser bort fra advokater som ikke er partnere i de landets største forretningsadvokatfirmaer, krymper listen til 25 advokater.

Aller øverst blant partnerne i de store forretningsadvokatfirmaene troner Schjødt-toppen Erling Ueland (58) som hadde en inntekt på over 31 millioner kroner.

På plassen etter følger Einar Caspersen (53) fra samme firma. Også deres kollega, olje- og gasseksperten Dag Sigvart Kaada (48) fra firmaets Stavanger-kontor står med en inntekt i 2020 på over 26,5 millioner kroner i fjor.

Av de ti BAHR-advokatene på listen topper Joachim Bjerke (51) som leder firmaets skatterettsgruppe. Han står i skattelistene oppført med en inntekt på 23,3 millioner kroner.

På plassen etter følger Wikborg Reins Sigurd Opedal (49) som hadde en inntekt på 22,2 millioner kroner.

Deretter er det i stor grad BAHR-advokater som dominerer, deriblant Peter Hammerich (51), Lars Guttorm Norheim (54), og Are Stenvik (55) som alle hadde en inntekt på om lag 22 millioner kroner.

Også Wikborg Rein-styreleder Geir Sviggum (45) med 21,9 millioner kroner i inntekt, og tidligere Norwegian-topp Bjørn Halvor Kise (71), som nå er partner i Simonsen Vogt Wiig, er inne på listen.

Sistnevnte oppnådde en inntekt på 20 millioner kroner, og står også oppført med en formue på 474 millioner kroner.

Powered by Labrador CMS