Jusstudentene Fanny Kolbjørnsen og Paula Nina Lawienska fra styret i Arbeidslivsdagene ved Det juridiske fakultetet i Oslo var på plass på Messedagen i Oslo fredag.

- Mange studenter blir overrasket over alle mulighetene de har etter jusstudiet

Mer enn åtti arbeidsgivere var fredag samlet på SAS-hotellet på Holbergs plass i Oslo for å møte jusstudenter. Se bildeserie og videointervju fra ALD-messedagen!

Publisert Sist oppdatert

Fredag ble Messedagen under Arbeidslivsdagene (ALD) arrangert i Oslo. Mer enn åtti bedrifter, deriblant en rekke advokatfirmaer var på plass med egen stand på SAS-hotellet på Holbergs plass. Målet for mange av advokatfirmaene er å bli kjent med dyktige trainee-kandidater.

For studentene kan det åpne seg flere jobbmuligheter enn man kanskje hadde sett for seg på forhånd.

- Når studentene kommer hit på messedagen er det mange som blir overrasket over alle karrieremulighetene de har, både under og etter jusstudiet, sier leder av ALD-styret, jusstudent Fanny Kolbjørnsen.

Se advokatenes beste tips til studentene i videoklippet under!

Selmer-partner Johannes Meyer Myklestad var blant dem som brukte fredagen til å stå på stand for å møte jusstudenter.

- Det er utrolig å artig å være her, og å møte unge mennesker som er så interessert og engasjert i jussen, påpeker Selmer-advokaten.

Også SANDS-advokatfullmektig Mathilde Bergan sto på stand under messedagen.

- Dette er en veldig fin måte å møte studenter på, og å få et ansikt til søknaden. Også er det fint å kunne dele litt om hvordan det er å jobbe i SANDS, sier Bergan.

Se bildeserie fra Messedagen i vinduet under!

Powered by Labrador CMS