Tone Kaarbø er utnevnt til ny partner i Ræder. Hun sitter blant annet i et regjeringsoppnevnt ekspertutvalg som skal vurdere beskatningen av vannkraftverk.

Disse er nye partnere etter sommeren

Ræder henter skatte-ekspert, mens Lund & co. henter to arbeidsrettspesialister.

Publisert Sist oppdatert

Flere av de store advokatfirmaene har oppnevnt nye partnere fra august.

Advokatfirmaet Ræder har tatt opp en ny partner til sitt skatteteam, Tone Kaarbø. Hun har siden 2018 vært partner i Hammervoll Pind. Før det arbeidet hun i Wiersholm.

– Vi er svært glade for at Tone velger å starte i Ræder. Hun har stor kompetanse innenfor sitt fagområde, en betydelig faglig ballast, og har vist at hun håndterer komplekse saker på en svært god måte, sier styreleder Erling Opdal i Advokatfirmaet Ræder i en melding.

Vil utvikle entreprise

I Bull & Co. er Thor Wessel fra firmaets eiendoms- og entrepriseteam ny partner fra 19. august.

Wessel har spisskompetanse innen entrepriserett, og lang fartstid som advokat og rådgiver innen bygg- og anleggsbransjen.

- Thor har jobbet på innsiden av entreprisebransjen i flere omganger og har opparbeidet seg en kombinasjon av industriell innsikt og forståelse av hvordan jussen kan spille på lag med det kommersielle, som gjør at han gir praktiske råd og er en ettertraktet rådgiver. I tillegg deler han våre verdier og har et stort engasjement for å være med å utvikle entrepriseområdet hos oss, sier styreleder Tom G. Eilertsen i Bull & Co i en melding.

Flere vil ha spisskompetanse

Fra 1. juli tiltrådte advokat Jarl Borgvin Dørre og advokat Chirsti Erichsen Hurlen som nye partnere i advokatfirmaet Lund & Co. Firmaet, som i fjor passerte 50 millioner kroner i omsetning, har dermed fremdeles 50 prosent kvinnelige partnere.

Dørre, som er spesialisert innen blant annet arbeidsrett, har siden 2007 vært partner i Hjort, mens Hurlen kom til Lund og Co. som senioradvokat i fjor etter en årrekke i Høyesterett.

Tips oss gjerne om partner-utnevnelser!

Managing partner Caroline Lund er svært glad for de nye oppnevnelsene.

- Vi opplever at klienter i økende grad søker den spisskompetansen som nisjefirmaer som vårt tilbyr. At så kvalifiserte og ettertraktede advokater som Hurlen og Dørre vil være del av vårt firma, viser at vår måte å jobbe og drive firma på tiltrekker seg de best kvalifiserte advokatene. Det er fortsettelsen på en god utvikling, som kommer både klientene og vårt eget arbeidsmiljø til gode, sier hun i en melding.

Lund og Co, representert ved partnerne Silje Aga Rogan (t.v.) og managing partner Caroline Lund vant Advokatforenigens talentpris i 2018. Nå har firmaet utnevnt nok en kvinnelig partner. Foto: Advokatbladet
Powered by Labrador CMS