Frida Stene-Slotte, Nicolai Julsvoll og Mette Borger Fyksen.
Frida Stene-Slotte, Nicolai Julsvoll og Mette Borger Fyksen.

OPPRYKK

Tre nye partnere i Thommessen

Frida Stene-Slotte (34), Nicolai Julsvoll (33) og Mette Borger Fyksen (38) rykker opp fra nyttår. - Å tre inn som partner i firmaet jeg har vokst opp i, med verdier jeg kan stille meg hundre prosent bak, er vanvittig stas, sier Stene-Slotte.

Publisert Sist oppdatert

Fra 1. januar trer Nicolai Julsvoll, Frida Stene-Slotte og Mette Borger Fyksen inn i partnerskapet i Thommessen.

- Det er med stor glede at vi får tre ledende forretningsadvokater som nye partnere i Thommessen. Nicolai, Frida og Mette er godt likte lagspillere med spisskompetanse innen sine områder, sier managing partner Sverre Tyrhaug i en pressemelding.

Har jobbet sammen hele veien

I 2013 startet Nicolai Julsvoll (33) som advokatfullmektig i Thommessen. Siden den gang har han primært arbeidet med M&A- og kapitalmarkedstransaksjoner, i tillegg til et stort antall børsnoteringer og emisjoner, overtakelsestilbud på børs, så vel som private M&A-transaksjoner.

Nå går han altså inn som partner i transaksjonsavdelingen, hvor det fortsatt vil være M&A- og ECM-transaksjoner som vil stå i fokus.

- Det er veldig hyggelig å bli partner, og tusen takk til team Thommessen og klienter for denne muligheten. Jeg skal fortsette å jobbe med både M&A og ECM, så det blir bra. Det er ekstra stas at vi er tre stykker som kjenner hverandre godt, og som har jobbet sammen hele veien, som blir partnere, sier han til Advokatbladet.

- Vanvittig stas

Siden studiene var overstått, har Frida Stene-Slotte (34) arbeidet i Thommessens avdeling for bank, finans, insolvens og restrukturering.

- Jeg synes det å være finansadvokat er ufattelig gøy! Noe som langt på vei skyldes kulturen og kompetansemiljøet i Thommessen, sier hun.

Stene-Slotte bruker arbeidstiden til å rådgi både långivere og låntakere, samt bistå i lånefinansiering, utstedelse av obligasjonslån og restrukturering.

«Frida er en utpreget god prosjektleder, og har vært sentral i utforming og implementering av våre ulike prosjektverktøy i flere større prosjekter», skriver Thommessen på sine nettsider.

- Knallsterkt team

Mette Borge Fyksen (38) har vært tilknyttet advokatfirmaets avdeling for næringseiendom de siste elleve årene. Hun bistår både små og store selskaper, i tillegg til å arbeide med transaksjoner, samt som rådgiver for tilretteleggere, institusjonelle investorer og eiendomsfond.

De siste årene har Fyksen hatt ansvar for Thommessens bærekraftsarbeid mot eiendomsbransjen.

- Det er utrolig gøy å tre inn i partnerskapet i et knallsterkt team. Jeg gleder meg veldig til å være med å utvikle firmaet videre fremover. Og ekstra hyggelig er det å ta dette steget sammen med Nicolai og Frida, sier hun til Advokatbladet.

Powered by Labrador CMS