Audun Stornes, Thomas Abrahamsen, Jone Stakkestad og June Snemyr er nye partnere ved Thommesens nyetablerte Stavanger-kontor.

Thommessen henter fire nye partnere

- Til sammen har teamet over 50 års erfaring innenfor energiområdet, sier managing partner Sverre Tyrhaug.

Publisert Sist oppdatert
Managing partner Sverre Tyrhaug i Thommessen kan glede seg over at firmaets Stavanger-avdeling vokser.

Audun Stornes, Thomas Abrahamsen og Jone Stakkestad kommer alle fra Kluge, mens June Snemyr melder overgang fra Schjødt.

- Med et sterkt seniorteam på plass, er vi veldig godt i gang. Audun, Thomas, Jone og June har solid erfaring, inngående bransje- og lokalkunnskap og et stort nettverk i Stavanger-regionen. Til sammen har teamet over 50 års erfaring innenfor energiområdet, sier managing partner Sverre Tyrhaug i en melding.

Tre fra Kluge

Teamet skal jobbe mot det lokale næringslivet, med fokus på olje og gass, fornybar energi, teknologi, tvisteløsning og transaksjoner, opplyser Thommessen.

- Det er veldig mye spennende som skjer innenfor en rekke bransjer i Stavanger-regionen. Dette ønsker vi å være med på. Vi ønsker å være den foretrukne juridiske rådgiveren for virksomheter i regionen, sier Stakkestad i en melding.

- Vil ha fremtredende rolle

Thommesens Stavanger-avdeling teller med de nye partnerne til sammen tolv advokater.

– Vi ønsker å etablere et ledende advokatkontor i Stavanger fordi vi mener det er en fordel å være enda tettere på kundene, samtidig som vi tror at regionen kommer til å ha en fremtredende rolle i forbindelse med den pågående utviklingen mot renere olje- og gassproduksjon. Ikke minst innenfor transformasjonen mot grønnere energikilder og utviklingen av ny teknologi, uttalte partner Christian Hals, som leder firmaets satsning i Stavanger, til Advokatbladet i vinter.

Thommessen karakteriserer de nye partnerne slik;

- Audun Stornes bistår klienter innenfor olje og gass, fornybar, oljeservice, industri og shipping. Han har erfaring som dommer, advokat og som internadvokat fra to oljeselskaper.

- Thomas Abrahamsen har særlig kompetanse på internasjonale M&A-prosjekter, inkludert kapitalinnhenting, due diligence og strukturerte prosesser.

- Jone Stakkestad har spisskompetanse på problemstillinger knyttet til olje- og gassvirksomhet, men også på kontrakter og prosjekter generelt.

- June Snemyr har særlig erfaring med offshore elektrifiseringsprosjekter, regulatoriske spørsmål, olje- og gass relaterte transaksjoner, infrastruktur samt salgskontrakter.

Powered by Labrador CMS