Lars-Henrik Windhaug, Gunnar Ekmann Flønes og Ole Sperre.

Henter tre nye partnere til Økland & Co

- De målrettede rekrutteringene vi har gjort i høst, setter oss virkelig i stand til å levere på vår ambisjon om å være det ledende advokatkontoret utenfor Oslo, sier daglig leder Audun Ludvig Bollerud.

Publisert

Da oktober ble til november, vokste partnerskapet til Økland med tre nye navn: Gunnar Ekmann Flønes, Lars-Henrik Windhaug og Ole Sperre. 

- Jeg er veldig fornøyd med at Økland oppleves å være et attraktivt advokatfirma for toppfolk i vår bransje. De målrettede partnerrekrutteringene vi har gjort i høst, setter oss virkelig i stand til å levere på vår ambisjon om å være det ledende advokatkontoret utenfor Oslo, sier daglig leder Audun Ludvig Bollerud i en pressemelding. 

Han legger ikke skjul på at målet er å bli det foretrukne advokatkontoret utenfor hovedstaden, og at han håper på å hente flere talenter fra de største advokatfirmaene i Oslo. 

- Å jobbe hos Økland gir en mulighet til å arbeide med forretningsjus for spennende klienter, samtidig som albuene er mindre spisse, man bruker mindre tid på transport til og fra jobb og man får en noe mer familievennlig arbeidsplass. Dette vet vi at er en attraktiv kombinasjon for mange jusstalenter, sier Bollerud.

Styrker seg på eiendom, entreprise og selskapsrett

Gunnar Ekmann Flønes kommer fra en stilling som senioradvokat i Kvale, og har bakgrunn fra Schjødt og Ringnes. Han arbeider primært med forretningsjuss, særlig fusjoner og oppkjøp. 

Lars-Henrik Windhaug har en bakgrunn utenom det vanlige. I tillegg å ha arbeidet fulltid som managing partner i eget advokatfirma, har han også vært daglig leder for skjønnhetsklinikken Vanity Clinic i Oslo. Windhaug er spesialisert på  tvisteløsning, eiendom og entreprise, og har også bakgrunn fra Codex, samt Lund & Co. 

Eiendomseksperten Ole Sperre kommer fra en stilling som senioradvokat i advokatfirmaet Nicolaisen. Han har blant annet bakgrunn fra Opplysningsvesenets fond, en av landets største grunneiere.

Fjerde størst utenfor Oslo

Advokatfirmaet Økland åpnet dørene for første gang i 1973. Nå har virksomheten kontorer både på Eidsvoll og i Oslo, mens moderskipet ligger i Lillestrøm. 

Totalt teller firmaet nå 30 ansatte, hvorav 12 partnere, fire senioradvokater, fem advokater og tre advokatfullmektiger. 

I fjor var Økland & Co det fjerde største advokatfirmaet utenfor Oslo med en omsetning på 85.782.941 kroner, opp fra 80.180.960 kroner året før. 

Powered by Labrador CMS