Sara Storøy (ø.th), Stephanie Brungot, Susanne Hamre Skoglund, Knut Ivar Steinhovden (n.th), Christian Sønsteby og Anders Nadheim.
Sara Storøy (ø.th), Stephanie Brungot, Susanne Hamre Skoglund, Knut Ivar Steinhovden (n.th), Christian Sønsteby og Anders Nadheim.

Seks ferske senioradvokater i Kvale

- Vi har tydelige vekstambisjoner.

Publisert Sist oppdatert

I advokatfirmaet Kvale har seks advokater rykket opp til ny stilling som senioradvokat.

Christian Sønsteby jobber ved firmaets kontor i Ålesund og er en del av avdelingen for Corporate M&A. Det samme er også Stephanie Brungot, som i tillegg er en del av avdelingen for bank og finans.

Knut Ivar Steinhovden holder også hus i Ålesund, og er tilknyttet avdelingen for fiskeri og havbruk.

Sara Storøy jobber med arbeidsrett og tvisteløsning ved Oslo-kontoret. Anders Nadheim bruker tiden på insolvens- og restruktureringsavdeling, mens Susanne Hamre Skoglund jobber med skatt og Corporate M&A.

- Medarbeiderne er vår viktigste ressurs, og vi er stolte av seks kolleger som nå rykker opp til senioradvokat. Vi har tydelige vekstambisjoner der alle medarbeidere spiller en viktig rolle for vår utvikling, sier managing partner Marius L. Andresen.

- Våre erfarne advokater spiller en særlig sentral rolle både i opplæring og veiledning av yngre kolleger, og ikke minst i den daglige oppfølgingen av våre kunder.

Powered by Labrador CMS