Schjødt-partnerne Camilla Skøie Mørkve, og Kristian Sjåtil (i midten) tok imot prisen under utdelingen i London. Her sammen med konferansier Gyles Brandreth (helt til venstre), og MergerMarket-representanten Garcia Martinez (t.h.). Foto: Schjødt.

Prisdryss for Schjødt

Advokatfirmaet Schjødt er kåret til årets norske juridiske rådgiver i prestisjefull internasjonal konkurranse, og får europeisk anerkjennelse for salget av Visma for 21 milliarder kroner.

- Det var veldig kjekt å være med på den transaksjonen, som var en av de større i Europa det siste året. Transaksjonen var kompleks, og det var interessant å kunne bistå internasjonale aktører, sier Schjødts managing partner Dag Sigvart Kaada til Advokatbladet.

I juni solgte det amerikanske oppkjøpsfondet KKR (Kohlberg Kravis Roberts) seg ut av det norske IT- og programvareselskapet Visma med en pris på omkring 45 milliarder kroner. Schjødt bisto kjøperne HG Capital. Avtalen skal være en av de største oppkjøpene av et programvareselskap i europeisk sammenheng noensinne.

Kaada tillegger at det er artig at juryen i Mergermarket i London har lagt merke til Visma-avtalen, og at prisen kanskje er litt overraskende, ettersom Norge er et såpass lite marked i internasjonal sammenheng. I tillegg til heder for Visma-avtalen, ble Schjødt belønnet med prisen for årets norske advokatfirma. Sist Schjødt fikk "Norway M&A Legal Adviser of the Year" var i 2014.

- Prisen som årets norske advokatfirma henger nok aller høyest for vår del. Vi er firmaet med flest transaksjoner i det norske markedet det siste året,sier Kaada.

Scjødt vant Mergermarket-prisen i konkurranse med BA-HR, Thommessen, Selmer og Wiersholm. Juryen i Mergermarket består av tolv personer, og prisen ble tildelt på bakgrunn av  transaksjoner det siste året, basert på en samlet vurdering av omfang, antall og verdi.

Mergermarket avholder M&A-seremonien i London før jul hvert år, og delte i år ut totalt 42 ulike priser til advokatfirmaer fra en rekke europeiske land.

Se vinnerne i alle de ulike kategoriene her!

https://twitter.com/BusinessPlusMag/status/939114020883312640

Powered by Labrador CMS