Frode Sulland, Marit Lomundal Sæther og Helge Hjort utklasset konkurrentene i skiløypene på Golsfjellet.
Frode Sulland, Marit Lomundal Sæther og Helge Hjort utklasset konkurrentene i skiløypene på Golsfjellet.

Sulland og co knuste konkurrentene i skistafett: - Burde vært enda flere advokater her!

Se videointervju og bilder fra den tradisjonsrike Ski-stafetten på KROM-konferansen.

STOREFJELL: - Dette er det viktigste på KROM, alt annet er bare rammen rundt, sa Frode Sulland spøkefullt til Advokatbladet etter at Advokatfirmaet Sulland hadde sikret seieren i den uhøytidelige, men likefullt tradisjonsrike skikonkurransen. Også lag fra ulike student-organisasjoner som Jussbuss deltok i konkurransen, der årets rennleder var Erling Havnå.

KROM-seminaret er et årlig seminar som finner sted på Storefjell Resort på Golsfjellet i januar hvert år, som foruten ski-stafetten tar for seg ulike kriminalpolitiske problemstillinger. Forskere, advokater, politikere, jus-studenter - samt nåværende og tidligere innsatte er blant deltakerne. Årets temaer var blant annet kvinner i fengsel og terrorisme, og kjente navn som førsteamanuensis Lars Gule, professor Georg Høyer, og likestillingsombud Hanne Bjurstrøm bidro som foredragsholdere.

- Vi opplever KROM-konferansen som en viktig kriminalpolitisk hendelse og møtested for mange ulike grupper som har overlevd mange tiår med lavmål av kriminalpolitisk debatt, sa Sulland, som med fire advokater også var firmaet som stilte med klart flest advokater på konferansen.

- Burde det vært enda flere advokater her?

- Selvfølgelig burde det vært det! Kanskje ikke på Skistafetten, men på resten av arrangementet, sa Sulland.

https://vimeo.com/251066015

[gallery columns="1" size="large" ids="11881,11880,11882,11883,11892"]

 

Powered by Labrador CMS