Odd Storm-Paulsen og Marianne Reinertsen gleder seg over samarbeidet.

Jusspodden inngår samarbeid med Lovdata

En av landets lengstlevende jusspodcaster fortsetter med ny samarbeidspartner.

– Lovdata ønsker å satse mer på jussformidling. Da vi fikk mulighet til å samarbeide med Marianne Reinertsen om Jusspodden, var vi ikke i tvil at vi ville bidra, sier direktøren for Lovdata, Odd Storm-Paulsen i en melding.

- Marianne har vist at hun klarer å fange opp spørsmål som opptar mange. Hun inviterer dyktige personer til studioet der hun skaper en god stemning og stiller spørsmålene mange lurer på. Jeg tror Jusspodden har funnet et format som treffer både jurister - og de som ikke har noen juridisk skolering, legger han til.

Jusspodden har lang fartstid. Podkasten startet opp i 2017, som en av de første innen jussformidling.

Siden den gang er det blitt produsert over 80 episoder. Marianne Reinertsen har også begynt å jobbe i Lovdata som kommunikasjonsrådgiver for å bidra til Lovdatas satsing på dette området.

Prominente gjester

Å få Lovdata med på laget er en drøm jeg har hatt helt fra start. De er en av de fremste aktørene på formidling av rettskilder og tilgjengeliggjøring av jussen, sier Reinertsen.

Tidligere har podkasten tatt opp temaer som lovforslag om konverteringsterapi, avhørsteknikker, advokatroboter, isolasjon i fengsel og vergemålet til Britney Spears.

En rekke kjente jurister og advokater har gjestet podcasten, deriblant Anine Kierulf, Adele Matheson Mestad, Eirin Eikefjord og Jon Wessel-Aas.

Powered by Labrador CMS