Toralf Haver, Finn Eide, Christoffer Falkeid og Roy Arne Eike.

Haver åpner kontor i Haugesund

Stavanger-firmaet er i vekst og ønsker å komme enda tettere på næringslivet i regionen. - Når man skal være til stede i en by, nytter det ikke uten egne lokale advokatkrefter, sier daglig leder Toralf Haver.

Publisert

Etter at advokatfirmaet Haver åpnet dørene for 115 år siden, har det blitt det største advokatfirmaet i Stavanger med lokal forankring og lokalt eierskap, og det sjette største utenfor Oslo, med ett kontor rett ved Byparken sentralt i oljebyen, og ett på Bryne.

Nå skal Haver utvide ytterligere, og åpner et nytt kontor i Haugesund.

- Våre kunder og vår aktivitet inkluderer Haugesund mer enn før, og for å få ordentlig sving på dette og kunne gi næringslivet i nord-regionen et godt tilbud, ser vi at det er nødvendig og positivt å etablere oss der fysisk med lokale representanter, sier daglig leder Toralf Haver til Advokatbladet.

- Nytter ikke uten tilstedeværelse

De lokale advokatene Roy Arne Eike og Christoffer A. Falkeid går inn som partnere i virksomheten, og skal drifte kontoret i Haugesund.

Eike kommer fra en stilling som partner i Deloitte, mens Falkeid trer ut av firmaet Advokatene Lea, Haavik, Helland & Falkeid.

Ifølge Haver er begge erfarne forretningsadvokater med inngående kunnskap om næringslivet og offentlig sektor på Haugalandet og Sunnhordland. Dette er spennende områder med store muligheter for bærekraftig verdiskaping, forteller han.

- Når man skal være til stede i en by, nytter det ikke uten egne tilstedeværende og lokale advokatkrefter. Vi er veldig glade for at Eike og Falkeid blir en del av vårt Haugesund-team.

Åpner i juni

Den daglige lederen forteller at Rogaland er i endring, og at fylket vokser stadig tettere sammen.

- Det var også noe av grunnen til at vi i sin tid etablerte oss på Bryne. Samtidig er det en helt annen kommunikasjon mellom regionene nå enn det tidligere har vært. Er det noe vi har erfaring med, er det verdien av å være tett på og det å kjenne de lokale forholdene godt, sier Haver.

Både Eike og Falkeid har sin første arbeidsdag i Haver 1. juni. De starter i Stavanger for å få orden på det tekniske, men Haver spår at Haugesund-kontoret vil åpne dørene innen kort tid.

Powered by Labrador CMS