Rajvinder Singh Bains flytter bare et par hundre meter fra Tjuvholmen til Aker brygge
Rajvinder Singh Bains flytter bare et par hundre meter fra Tjuvholmen til Aker brygge

Han blir ny partner i DLA Piper

Arbeidsrettsspesialist Rajvinder Singh Bains forlater jobben som senioradvokat i BAHR til fordel for partnerposisjon i landets mest internasjonale advokatfirma.

Publisert

Bains skal bistå norske og internasjonale næringslivsklienter med alle typer arbeidsrettslige problemstillinger, deriblant avtaler, omorganiseringer og nedbemanninger, virksomhetsoverdragelser, pensjon, incentivordninger, konkurranseklausuler og personvern.

- Fristende satsning

- Firmaet har en spennende profil, og en arbeidsrettssatsning som var veldig fristende - ikke minst den internasjonale appellen, sier Bains til Advokatbladet.

Han er også en profilert foredragsholder på arbeidsrettsfeltet, og holdt blant annet kurs under Arbeidsrettskurset i Sandefjord i fjor.

- Det kommer jeg til å fortsette med sammen med det gode teamet vi har, sier den nye BAHR-partneren.

Nye problemstillinger

Faggruppeleder for arbeidsrett Per Benonisen, sier i en melding at han er veldig fornøyd med å ønske Bains velkommen i partnerskapet.

- Pandemien har bidratt til at mange arbeidsgivere ønsker å se nærmere på måten de organiserer seg på og hvordan de arbeider. Bruken av hjemmekontor, nye arbeidsverktøy og måter å arbeide på skaper så vel utfordringer som muligheter for virksomhetene. En korrekt og taktfullt håndtering av de aktuelle problemstillingene er en avgjørende suksessfaktor, sier faggruppeleder for arbeidsrett Per Benonisen i DLA Piper i en melding.

På spørsmål fra Advokatbladet i fjor om hvorfor han valgte nettopp arbeidsrett, svarte Bains slik.

- Da jeg var på sisteavdeling på jussen ble jeg vitenskapelig assistent for professor Stein Evju i privatrett. Han er jo en arbeidsrettsmann, så han inspirerte meg. Der skrev jeg masteroppgave om lønnsbegrepet i EU-retten. Etterpå ble veien til litt av seg selv, sa Bains til Advokatbladet.

Powered by Labrador CMS