Se den utradisjonelle avdukingen av firmaets nye logo i klippet over.

Føyen Torkildsen skifter navn og flytter til Bjørvika

Nok et mellomstort advokatfirma dropper Vika og Aker brygge til fordel for en beliggenhet nær kollektivknutepunktet Oslo S.

Publisert

«Med nytt navn, ny identitet og nye kontorer i Norges mest innovative bydel Bjørvika, bygger vi videre på det samme sterke fundamentet – nå bare enklere, tydeligere og mer på. Akkurat som vi skal være overfor våre klienter og samarbeidspartnere», skriver advokatfirmaet på sine nettsider.

Droppet Vika

Advokatfirmaet fjerner Torkildsen-navnet, og heter nå Føyen.

Navneskiftet ble markert med en spektakulær avduking på taket av firmaets splitter nye lokaler i Dronning Eufemias gate i Bjørvika i Oslo denne uken.

- Mange, både ansatte og partnere, tenker instinktivt at man skal til Aker Brygge eller Vika. Men når du ser på de objektive fakta, på hvor det bygges kontorer fremover, hvor det er utvikling, og ikke minst hvor de unge talentene ønsker å ha arbeidsplassen sin, så var vi ikke i tvil, sier Føyens managing partner Knut Glad til Rett24 som også har omtalt saken.

Overfor nettstedet understreker han at de unge i dag i stor grad benytter kollektivtrafikk når de reiser til jobb, og at beliggenheten sånn sett er attraktiv.

- Hard konkurranse

Både Arve Føyen og Tom A. Torkildsen er nå ute av firmaet.

– Føyen-navnet er innarbeidet, og vi mener det er gunstig å ha et kort og gjenkjennelig navn. Som et mellomstort firma må vi identifisere de områdene hvor vi kan være ledende og utgjøre en forskjell. Vi kan ikke tilby like bred kompetanse som de aller største firmaene, men på våre spesialistområder skal vi være ledende, sier Glad til Rett24.

Powered by Labrador CMS