Ole Bachke.
Ole Bachke.

Går ut av Deloitte for å bli partner i Føyen

- Jeg kunne bare ikke si nei da muligheten bød seg. Føyen er det beste norske advokatfirmaet innenfor teknologirett. 

Publisert Sist oppdatert

I ni år har Ole Bachke arbeidet som advokat og partner i Deloitte. Før han kom dit, var han med å starte advokatfirmaet SGB. Nå har han altså meldt overgang til Føyen. 

Gjennom over 20 år som advokat, har Bachke blitt en dreven teknologiekspert. På det fagområdet mener han Føyen er en ener. 

– Det er med en stor grad av ydmykhet og stolthet jeg tiltrer som partner i det jeg anser som det beste advokatfirmaet innen teknologirett i Norge, sier han i en pressemelding.

Advokat, investor og gründer

Overfor Advokatbladet utdyper han at han «bare ikke kunne si nei» da mulighet bød seg. 

– Jeg ble headhuntet til Deloitte for ni år siden for å bygge opp tech-avdelingen der, som har vokst fra en til 19 medarbeidere. Nå er det spennende å være en del av et større og mer sammensatt fagmiljø i Føyen. Det er veldig mange flinke og trivelige folk her, som har lang erfaring og som har jobbet med teknologirett i en mannsalder. Nå har vi også inngått en samarbeid med et større internasjonalt konsulenthus slik at vi kan bistå tverrfaglig og være en «one stop shop», forteller Bachke. 

Han er femte generasjon advokat med navnet «Ole Bachke», gründer av start up-en Blank It, investor i Stereo Skis, styreleder i Streamlines, ektemann og far, samt tidligere skiskytter og dykkeinstruktør. 

– For meg er det viktig med god work life balance. Det får jeg i Føyen, sier Bachke.

– Styrker teamet

Bachke arbeider primært med IT-kontrakter, teknologirett og informasjonssikkerhet. 

Det innebærer blant annet IPR-avtaler, kommersialisering av teknologi og regulering av bruk av immaterielle rettigheter, opphavsrett og data, både personopplysninger og annen data. 

I tillegg er han sertifisert mekler i regi av Advokatforeningen. 

– Det at Ole Bachke velger Føyen understreker igjen vår ledende posisjon innenfor teknologi og digitalisering. Han vil styrke teamet innenfor de forretningsjuridiske satsningsområdene teknologikontrakter, personvern og fintech. Vi ser frem til å få han inn som en del av teamet, sier styreleder Knut Fiane.

Powered by Labrador CMS