Annina Luterbacher og Thomas S. Brandi.

Nye partnere i Schjødt, SANDS og Elden

- Det er svært få spesialiserte og erfarne forretningsadvokater innenfor ESG og compliance. Annina Luterbacher er én av disse, sier Schjødt-partner Thomas S. Brandi om sin nye kollega.

Publisert Sist oppdatert

Da august ble til september, ble det kjent at Annina Luterbacher går fra en stilling som advokat i BAHR til å bli partner i Schjødts avdeling for compliance og ESG.

- ESG og Compliance er for oss viktige fagområder med høy aktivitet. Det er svært få spesialiserte og erfarne forretningsadvokater innenfor disse disiplinene. Annina Luterbacher er én av disse, og vi er derfor ekstra fornøyde med at hun valgte å begynne i Schjødt, sier team-leder Thomas S. Brandi til Advokatbladet.

Bevilling i Sveits

Luterbacher er særlig sterk innenfor anti-korrupsjon, anti-hvitvasking og bærekraft. Hun har tidligere jobbet som internadvokat i bank- og fornybarsektoren, og ved siden av sin norske advokatbevilling, har hun også bevilling i Sveits.

- Hennes brede kompetanse innenfor ESG og compliance passer svært godt inn i vår praksis og hun blir et solid tilskudd til et allerede veletablert team, sier Brandi.

- Hun har verdifull erfaring som in-house compliance-advokat både fra industri og finansbransjen, og har særlig erfaring med ESG og compliance i en transaksjonskontekst – noe vi i Schjødt har spesialisert oss på.

Tre nye partnere i Elden

I Elden går de kraftigere inn for å dyrke de to faglige kjerneområdene straff og tvisteløsning. Det betyr blant annet tre nye partnere: Én like før sommeren og to nå i høst.

- Vi opplever stadig økende oppdragsmengde på alle kjerneområdene våre, og de nye advokatene i Elden Advokatfirma har bred erfaringsbakgrunn fra både strafferetten, barn- og familierett og forretningsjuridisk tvisteløsning, sier managing partner, Anders Brosveet, i en pressemelding.

Med seg på laget har de fått Hanne Pentzen, Helene Haugland og Per Ragnar Bronken.

Per Ragnar Bronken.

Satser på SMB-markedet

Hanne Pentzen har meldt overgang til Eldens Oslo-kontor fra advokatfirmaet Ringsbye. Hun er spesialisert innenfor strafferett, samt saker etter barneloven og barnevernsloven.

Helene Haugland blir partner ved Eldens kontor i Stavanger. Hun kommer fra advokatfirmaet BullÅrstad og har lang erfaring både som forsvarer og bistandsadvokat.

Like før sommeren gikk Per Ragnar Bronken fra å være partner i SANDS til å bli Elden-partner i hovedstaden. Han arbeider primært med arbeidsrett, generell forretningsjuss og prosedyre, og har erfaring fra blant annet Thommessen og Arntzen de Besche.

- Vi er – og vil alltid være – det ledende advokatfirmaet innen strafferett. Med den betydelige erfaringen vi har fra domstolene skal vi også være ledende innen alle typer forretningsjuridisk tvisteløsning rettet mot både små og mellomstore bedrifter, sier John Christian Elden.

Hanne Pentzen.

Rekrutteringer til SANDS

Mange advokater og advokatfullmektiger har funnet veien til SANDS denne høsten, deriblant Børge Nygårdshaug og Tommy Arnulf.

Nygårdshaug er ny partner ved firmaets eiendomsgruppe i Oslo. Han kommer fra en stilling som partner i BSN Advokatfirma, og er blant annet spesialisert innenfor transaksjonsarbeid, finansieringsløsninger, kontraktsforhandlinger og due diligence.

Tommy Arnulf er SANDS' nye special counsel. Han er spesielt god på kontraktsrett, særlig innen infrastruktur og fornybar energi. Arnulf kommer til SANDS fra Scatec ASA.

Powered by Labrador CMS